Eladó lakás Budapest felkapott környékein
Potted plants in white studio apartment interior

 

 

Egy jól szituált eladó lakás Budapest városában sokakat érdekel. A főváros kiemelkedő felsőoktatási intézményei és jól fizető állásai a fiatalabbakat és idősebbeket egyaránt vonzza.

 

Azonban egy ingatlan megvásárlása előtt számos tényezőt figyelembe kell venni. A lakóhely elhelyezkedése, az anyagi lehetőségek, a munkaerőpiac, a kulturális programok és természetesen a személyes igények is közrejátszanak a végső döntésben.

 

Miért pont a 7. kerület?

 

Erzsébetváros Pest legkisebb területű, mégis legnagyobb népsűrűségű negyede, élettel teli bároknak, kocsmáknak és hangulatos éttermeknek ad otthont. A Király utca évek óta híres a felejthetetlen bulikról, így a fiatalok körében nagyon kedvelt. Ezzel ellentétben a külső részén található, jóval nyugodtabb Dózsa György út az idősebbeknek lehet ideális.

 

Különböző igényeknek megfelelő eladó lakás Budapest 2. kerületében

 

A mesés villákat és a felejthetetlen kirándulóhelyeket tökéletesen ötvöző környék talán az egyik legkarakteresebb Budán. Az ingatlankeresők körében a Keleti Károly utca kínálata tartogatja a legtöbb lehetőséget, akik viszont megengedhetik maguknak, a Rózsadombot is szemügyre vehetik.

 

A 12. kerület is jó választás

 

Hegyvidék évek óta az élmezőnyben végez a legkeresettebb helyek listáján. A munkavállalókat a jó foglalkoztatási helyzet vonzza, illetve a tény, hogy a munkahelyükre akár fél óránál hamarabb is elérhetnek. Azonban a jó életminőségi tényezőkkel együtt járnak a magas ingatlanárak.

 

Eladó ház Budapest kedvelt negyedeiben

 

Egy minden igénynek megfelelő eladó ház Budapest számos környékén megtalálható. Nagyobb családoknak kiváló választásnak bizonyulhat egy kerttel rendelkező ingatlan. A természetközeli élmény, a kertészkedés és a kutya- vagy macskatartás sokaknak ellenállhatatlan lehetőséget jelent.

 

Mit tartogat a 11. kerület?

 

Újbuda népszerűsége a házkeresők körében nem véletlen, ugyanis egyszerre biztosítja Buda történelmi hangulatát és Pest modernségét. A belváros egyszerűen megközelíthető innen, hiszen a Móricz Zsigmond körtérről, a 7-es busszal vagy 6-os villamossal bárhova el lehet jutni.

 

A 3. kerület varázsa

 

A természet közelsége, a zöld területek szépsége új értelmet nyer ebben a negyedben. Gyakran látogatott része a Római-part, ami páratlan atmoszférájával tökéletes nyári üdülőhelynek bizonyul.

 

Eladó ház Budapesten olcsón

 

A kedvező árú házak iránt igencsak megnőtt a kereslet az elmúlt évben. A potenciális vásárlókat nem csupán a reális árak érdeklik, hanem az ingatlan különféle tulajdonságai is, akárcsak a műszaki adottságok és elhelyezkedés.