A szlovák házelnök szépségkirálynő barátnője karambolozott, megverték, most meg ittas vezetés miatt elítélték

 

Ittas autóvezetésért 18 hónapra eltiltotta a gépjárművezetéstől és 6 hónapos szabadságvesztésre – 18 hónapra feltételesen felfüggesztve – ítélte a Pozsonyi III. sz. Járásbíróság Miroslava Fabušovát, az egykori szépségkirálynőt.

A szlovák házelnök szépségkirálynő barátnője karambolozott, megverték, most meg ittas vezetés miatt elítélték

Fotó: instagram

A nőt Csöllén (Rovinka/Szenci járás) kapta rajta vasárnap a rendőrség ittas vezetésen, 1,33 ezrelék alkohol volt a vérében – írja a szlovákiai TSR hírügynökség.

Önmagában nem lenne határokon átívelő jelentősége az ex-szépségkirálynő elítélésének, ám azonban egészen más megvilágításba helyezikaz ügyet, hogy Fabušova a szlovák házelnök, Boris Kollár barátnője.

A szlovák hírügynökség összefoglójában emlékeztet, hogy Miroslava Fabušová ült Boris Kollár (Sme rodina) házelnök szolgálati BMW-jében 2020 októberében, amikor az autó karambolozott egy pozsonypüspöki útkeresztződésben. A balesetben Boris Kollár és Fabušová is megsérült.

Pár napja a háza előtt támadta és verte meg egy férfi minden komolyabb ok nélkül

– ezt már a parameter.sk írja.

Vasárnap pedig a Mecedesében ülő Fabušovát rendőrök állították meg. Majd miután kiderült, hogy ittasan vezet, őrizetbe vették.

Gyorsított eljárásban ezután hozta meg a bíróság a döntését a felfüggesztett szabadságvesztsről és a járművezetéstől való eltiltásról.

Forrás: Bumm.sk/Új Szó/parameter.sk