Felülírta Pataky Attila elmúláshoz való viszonyát a koronavírus – írja a Bors. A lap emlékeztet: az EDDA frontembere hat évvel ezelőtt, amikor vastagbélrákot diagnosztizáltak nála rákérdezett egy „látó” barátjánál, hogy meddig fog élni és meg is kapta a választ.

Az énekes a vírus miatt már nem biztos a 2031-es dátumban, amit mondtak neki korábban. Ugyanakkor, mint fogalmazott, nagyon jóban van a halállal és nyugodt is, mivel hisz a reinkarnációban.

Pataky még szeptemberben került kórházba. Elkapta a koronavírust, de szerencsére már felépült. Az énekes a Blikknek arról beszélt, hogy kis híján feladta a harcot a vírus ellen:

Amikor bekerültem a kórházba, akkor a második-harmadik napon volt egy holtpont. Abban a két napban annyi fájdalom, szorongás és félelem volt bennem, hogy azt éreztem, elég volt, inkább legyen vége! De a feleségem nem engedett. Azt mondta, nem mehetsz sehova, én fogom a kezed.

KAPCSOLÓDÓ
Pataky Attila: a szeretetnyalábok állítottak talpra a Covid-fertőzésből

Pataky Attila: a szeretetnyalábok állítottak talpra a Covid-fertőzésből

Az Edda Művek vezetője a fertőzésről úgy fogalmazott: „nagyon fájt, és éreztem, ahogy elfogyok, és eltűnök a földi létből.”

Az Edda Művek vezetője a fertőzésről úgy fogalmazott: „nagyon fájt, és éreztem, ahogy elfogyok, és eltűnök a földi létből.” Végül négy-öt nap után kezdett jobban lenni, majd elmondása szerint újra a remény, nem pedig a halál hangjaként kezdte értékelni a mentők szirénázását.