Vége A fideszes álomcsalád…

Vargáék pozíciójukból adódóan jómódban élnek, havonta bruttó hatmillió forintot keresnek. Ráadásul alig egy éve vásároltak nem kis hitelre közösen új otthont Budán, és egy mesébe illő nyaralójuk is van Balatonhenyén. Kérdés, hogyan tudnak osztozni a vagyonon.

Az ingatlanok mellett Varga félig tulajdonosa egy 2018-as Volvo XC60 autónak, van 2 millió forint és 6 ezer euró készpénze, továbbá 3,2 millió forint, illetve 4800 euró számlakövetelése is. A férje vagyonnyilatkozata nem nyilvános, azt ugyanakkor lehet tudni, hogy van a lakásvásárláshoz kapcsolódó és egy másik hitelükből még összesen bő 107 millió forint tartozásuk.

Komoly bírálatokat kaptak

Varga Judit és férje két ügy miatt is komoly bírálatot kapott. A Blikk derítette ki még januárban, hogy a család 200 millió forintért vásárolt Budán lakásokat, erre 192 millió forint hitelt kaptak. Később a Telex írt arról, hogy tízmilliós csoktámogatást vettek fel a balatonhenyei házukra, noha a konstrukció lényege nem a nyaralók támogatása.

Varga Judit közösségi oldalán reagált

Szombat reggel az igazságügyi miniszter a Facebook-oldalán reagált arra a hírre, miszerint férjével külön válnak útjaik.

blikk.hu