8 p. 
🚌 Az MVK Zrt. problémája egy 10 éves probléma. Nehezen fenntartható hálózat, párhuzamosságok, alulfinanszírozottság és halmozódó hiány a miskolci tömegközlekedés elmúlt évtizede. Polgármesterségem első napjaitól szakértőkkel dolgozunk azon, hogy megoldást találjunk a miskolci busz és villamoshálózat fenntartásának bajaira, az előző városvezetés által itt hagyott 4 milliárdos, ki nem fizetett számlákra, a megvont fél milliárdos állami támogatásra.
❗ Ebbe a mindenki által ismert munkába szállt most bele páros lábbal a politikai önzés, a bértollnokok csapata, valamint az online újságírás trójai falova.
☝️ A problémákról beszélni kell, de tévednek, ha azt gondolják, Miskolc problémái politikai előnyt hozhatnak számukra. Miskolc problémája 155.000 miskolci problémája, ami nem lehet politikai taktikázás terepe. Ahogy már korábban mondtam: ha segíteni nem akarnak, legalább ne ártsanak.
🤝 Tudom, hogy Miskolc bölcs és nem dől be a felesleges pániknak. Továbbra is azon dolgozunk, hogy legyen megoldás a város tömegközlekedésének problémáira rövid, közép és hosszútávon egyaránt