Lássuk be nem a Nobel-díj várományosok közül kerülnek ki a nagy vadászok…Ezek mennek a Facsén

https://www.facebook.com/nimrodvadaszujsag/posts/2006685566140827

Egyszer látnék egy nyomoroncot aki ilyet kirak, benne fetrengeni a csapdában. Szépen át is lépném, hadd vergődjön, mint az állatok.

 

Erre ti tényleg büszkék vagytok??!!! Gusztustalan amit műveltek!! Egymással csináljátok ezt, biztos jó móka lesz! Szánalmasak vagytok és undorítóak!! csak a legrosszabbakat nektek!!!!!

Húzzátok a mini pöcsötökre a csapdátokat!Tuti erre élveztek.Ettől talán humánusabb lenne a kilövés.Ja csak a golyó pénzbe kerül és ezért nem fizettek mert nem lehet megzabálni mi

Aki ebben a kegyetlenségben örömét leli, az beteg ember. Sajnálom, hogy ilyeneket kell látnom a közösségi médián! Remélem az illegális csapdáért megkapja az elkövető a méltó büntetését.

A vadászoknak is hasonló kínokat!!

Remélem egyszer a kezeteket szaggatja le egy ilyen, ti abberált barmok. És még mutogatjátok is, hogy milyen fasza gyerekek vagytok…. Lássuk be nem a Nobel-díj várományosok közül kerülnek ki a nagy vadászok…

Anyátok feje szorúlt volna be oda inkább! Büszkék lehettek magatokra.

Úgy tudtam ez tiltott “vadászati”forma…mint a hurkolás…
Ha már valaki képtelen lelőni akkor jön a méreg,csapda…Azért sajnálatos hogy ide süllyed a Vadásztársadalom.
Eddig se szerettem a vadaszokat,de ezek láttán csak még jobban felerősödött bennem ez az érzés!Dühös és csalódott vagyok😡😡😡,szívesen megtenném ugyan ezt a vadászokkal.Rohadjanak meg.
Minden élőlényt öljünk meg, pusztítsunk el…mert mi igy döntöttünk, hogy nem szégyellitek magatokat ilyen képeket feltenni, micsoda embertelen vadállatok vagytok????Nálunk már minden dúvad???Szerintem ti vagytok azok!!!Hányok tőletek!!!!
És az nem lehet, hogy aki ilyen csapdát állít Ő maga is így végezze???
Felháborító!! És ha már így teszik legalább ne reklámozzák.
Kegyetlen gyilkosok!

Kovács Zoltán lett a Nimród Vadászújság főszerkesztője

 

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöksége közölte, hogy a szerdai ülésén úgy döntött: július 27-től 2021. december 31-ig Kovács Zoltán volt kormányszóvivőt, a 2021. évi „Egy a természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztost bízza meg a Nimród Vadászújság főszerkesztői feladataival. A kiadói teendőket ezalatt az Egy a Természettel Nonprofit Kft. látja el.

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet (OMVV) elnöke (b) és Kovács Zoltán, a 2021-es budapesti vadászati világkiállítás lebonyolításért felelős kormánybiztos a 26. Fegyver, Horgászat, Vadászat (FeHoVa) kiállításon a megnyitó után a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2019. február 7-én.Fotó: Koszticsák