Életemben először időztem el fine art fotók előtt…

Volt a Záridő Magazinon egy pályázat tehetséges, de még kevésbé ismert fotósok számára. Ezennel útjára indítjuk a “Mutasd magad” pályázatunk nyertes szerzőit bemutató interjúinkat. Az utóbbi hónapokban több interjú is készült, amiket a következő hetekben mutatunk be. Ezzel egy időben a Facebook és Instagram oldalunk mellett elindítjuk a Záridő Magazin YouTube csatornáját is. Sokat gondolkodtunk, hogy az interjúk hagyományos írott formában kerüljenek az olvasók elé, vagy készítsünk inkább videókat. Úgy éreztük, hogy videó formában a bemutatott fotósok közelebb hozhatók az olvasókhoz és bár több munka van egy videós anyag elkészítésével, de megéri, így a filmes vonal mellett döntöttünk.

 

 

 

Amikor Alexandra pályázati anyagát megláttam, életemben először időztem el fine art fotók előtt. Korábban is megcsodáltam egy egy ilyen fotót, de azok valami miatt nem érintettek meg. Nehéz érzéseket szavakba önteni, de megkísérlem. Alexandra fotói egyszerűen magukkal ragadtak, hatottak a lelkemre. A fotóiból árad a törékenység, a tisztaság. A hölgyek csodálatos nőiességgel, míg a gyermekek valódi ártatlansággal jelennek meg a képein.

 

Hogy csinálja Alexandra a fotóit ilyenre? Mi a titka? Erről és sok egyébről beszélgetek vele. Bevallom őszintén, hogy nem csak a fotói, de a személyisége is elragadó. Annyira belemerültünk a társalgásba, hogy szinte észre sem vettük, hogy mennyire elszaladt az idő, ezért most kivételesen két részre bontottuk az interjút, hogy a két videó között legyen egy kis idő szusszanni.

Az két részes interjú megtekinthető a Záridő Magazin oldalán az alábbi linkre kattintva: https://zarido.hu/vas-alexandra-itt-az-ido-mutasd-maga