Skip to content

Szerződést hosszabbított az Aluinvent DVTK és saját nevelésű válogatott kosárlabdázója, Kiss Angelika

Szerződést hosszabbított az Aluinvent DVTK és saját nevelésű válogatott kosárlabdázója, Kiss Angelika
– Angi csapatunk óriási értéke, játéka töretlenül fejlődik – mondta Völgyi Péter sportszakmai igazgató – Fizikálisan, taktikailag, technikailag is rengeteget benne a tartalék, szükség is lesz a további kemény munkára, hogy még jobban tudjon dominálni center poszton, a palánkok alatti harcban.

A 19 éves játékos korosztályos válogatottal csapatkapitányként Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmet is gyűjtött a világbajnoki negyedik hely mellé, a felnőtt válogatottban is megállta a helyét, és az élvonalbeli bajnokságban is bizonyít hétről-hétre.

– Saját nevelésű játékosunk hozzáállása példa a DVTK akadémistáinak, remélem sokan követik majd ezen az úton – tette hozzá a sportszakember.

A DVTK hosszú távon számít a középjátékosra, aki nem csak a jövő, hanem a jelen csapatának is alapembere lehet.

– Az Aluinvent DVTK autós partnere, a Mercedes-Benz Miskolc szalonjában aláírt szerződéshosszabbítás kézenfekvő lépés közös céljaink megvalósítása felé, biztos vagyok benne, hogy Angi rengeteg örömet fog okozni szurkolóinknak nemsokára elkészülő új csarnokokban is – zárta Völgyi Péter.

(A nagyképen Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója, Kiss Angelika, és Balogh József, Mercedes-Benz Miskolc ügyvezetője)

Névjegy

Név: Kiss Angelika
Születési idő: 2001. március 12.
Születési hely: Ajka
Magasság: 192 centiméter
Poszt: 4-5

Sikerei
Magyar válogatott (2020-tól)
Magyar bajnoki ezüstérmes (2018/2019 Aluinvent DVTK)
U19-es Európa-bajnoki ezüstérmes (2019)
U19-es Európa-bajnokság All Star csapatának tagja (2019)
U19-es világbajnoki résztvevő (2019)
U17-es vilgbajnoki 4. helyezett (2018)
U18-as Európa-bajnoki bronzérmes (2018)               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.