Skip to content

A hirnök legendás szimata. Nem lesz vacsora, és év végi jutalom írtuk december 6-án, ma az idáig csendben lévő városháza beismerte. Nincs egy petákja se…

Városházi forrásaink szerint, az idén nem lesz vacsora és év végi jutalom a Holding dolgozóknak. Másik forrásunk szerint, a fürdő dolgozók kevesebb pénzért dolgoznak. Miskolci levelező tagozat

Tisztelt Sajtó!

Városházi forrásaink szerint, az idén nem lesz vacsora és év végi jutalom a Holding dolgozóknak. Másik forrásunk szerint, a fürdő dolgozók kevesebb pénzért és rövidített munkaidőben dolgoznak.
Tisztelettel
Pusztai László

NEM LESZ ÉV VÉGI JUTALOM AZ ÖNKORMÁNYZATNÁL

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. december 15. kedd 13:45
A 2020-as év rendkívüli esztendő volt, a koronavírus-világjárvány első és második hulláma súlyos terheket rótt Miskolc városára, az itt élő emberekre és a városi költségvetésre egyaránt – indokolta a döntést a polgármesteri hivatal.

Közleményükben rámutatnak: sok családnak kellett nem várt elbocsátással, bércsökkenéssel szembesülnie, a várost pedig a megörökölt, amúgy is rossz gazdasági helyzet mellett a járvány elleni védekezés tetemes költségei, illetve a kormányzat által elrendelt átcsoportosítások, a súlyadó elvonása, az ingyenes parkolás miatt kiesett bevételek, a csökkenő iparűzési adó, valamint az ugyancsak csökkenő idegenforgalmi adó állította újabb és újabb nehezen megoldható feladatok elé.

– Ebben a rendkívüli helyzetben Miskolc város vezetése azon dolgozik, hogy megtalálja mindazon lehetőségeket, amelyekkel a vírus és az önkormányzatokat érintő kormányzati megszorító intézkedések okozta károk együttesen enyhíthetők – írták.

A megörökölt hiány, az elmaradó bevételek, a kormányzati elvonások és a megnövekedett kiadások eredményeként viszont most lehetetlenné vált a város intézményeinél és cégeinél, az önkormányzatnál, a polgármesteri hivatalban, a Miskolc Holdingnál és tagvállalatainál dolgozó kollégák jutalmazása, ugyanis a városvezetés minden jószándéka ellenére sincs miből adni – szögezik le, hozzátéve: nehéz időkben nehéz döntéseket kell meghozni, és ez éppen egy ilyen nehéz, de a város és az itt élők érdekében mindenképpen indokolt és szükséges döntés.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



9 Comments

  1. névtelen
    2020.12.15. 20:08

    megy már a hupákolás…sebaj, majd többet loptok, megszoktuk.

    8
    1
  2. névtelen
    2020.12.15. 22:04

    Pató Pál úr EL-intézi ezt is?

    7
    1
  3. Névtelen
    2020.12.16. 09:37

    Majd kíváncsi leszek a képviselői illetményeket mennyivel fogják megemelni!!!!

    Ja , és ugye nem azt akarja mondani a tisztelt polgármester úr , hogy a parkolási díjakból lett fizetve idáig az évvégi ünnepség meg jutalom a Holdingos melósoknak??????
    Ugye nem????
    A Mivíztől a Mihőtől azérti igen jelentős bevételek származnak!!!!
    Mégsincs lóvé!!

    8
    1
    • Névtelen
      2020.12.16. 10:00

      Csendes éj, csendes megbízási szerződés átutalás

      4
      1
  4. Névtelen
    2020.12.16. 10:09

    Mi a helyzet a multiknál és a kereskedelmi láncoknál ?

    2
    4
  5. Névtelen
    2020.12.16. 10:34

    Igen és beérkeztek a 45 – 60 % -al megemelt lakbérek, ez csak a kezdet.

    9
    2
  6. Névtelen
    2020.12.16. 12:51

    A lényeg,hogy lecserélik a buszmegállókat.Gondolom megy majd a visszaosztás valakinek.Mert ugye erre van pénz!?Ez volt a legfontosabb dolog most!Nem tudom mi bajuk volt a régivel,hiszen egy festés kellett volna rá csak!?Hogy hülyére dolgozzák magukat az ott dolgozók senkit nem érdekel!De legalább sokasodnak az igazgatói állások,sportállások és a többi kamu!Pali kiérdemelte a kiskarácsony nevet!Dettó,mint Bp-en!Csak a visszafelé mutogatás megy meg a hárítás,hogy ő bizony ilyen helyzetben vette át a várost!Nem baj!Megérdemeljük,mert duma volt a kampány!Ha holnap lennének a választások,biztos nem kerülni oda,ahol most van!

    4
    1
    • Névtelen
      2020.12.16. 15:37

      „Pali kiérdemelte a kiskarácsony nevet!” 😂🤣😁
      Halmai itt is , ott is
      Kamarás itt is ,ott is
      stb

      • Névtelen
        2020.12.16. 18:46

        Frusztrált kipcsak hiszti itt is, ott is..

        1
        4

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük