Péntek este a brüsszeli rendőrség egy 25 fős szexpartin ütött rajta egy belvárosi épület első emeletén. A főleg férfiakból álló csoportot a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

La Dernière Heure beszámolója szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is részt vett az orgián. Az utóbbi állítólag az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. Ekkor a mentelmi jogára hivatkozott. A lap szerint a helyszínen a rendőrök drogokat is találtak.

Fotó: HLN

A legnépszerűbb belga lap, a HLN cikkében pedig egy fideszes képviselőt emlegetnek, aki meglepetésszerűen már le is mondott a mandátumáról.

Ezzel a lap Szájer Józsefre utalhat, aki vasárnap közölte, hogy a nap folyamán benyújtotta a lemondását David Sassolinak, az Európai Parlament elnökének, döntése egy „hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot„, mert egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelentett számára.

https://444.hu/2020/12/01/egy-ep-kepviselo-is-reszt-vett-azon-a-brusszeli-25-fos-orgian-amit-penteken-szamolt-fel-a-rendorseg