Egy példa cikk az Északból , amiből kiderül, hogy miképpen lőtte magát lábon Veres Pál a bojkottal, amit állítólag nem is ő talált ki…

Érdeklődtünk a miskolci önkormányzatnál, hogy mennyire jellemző a szabálytalan parkolás az önkormányzati parkolókban, illetve hány büntetést szabtak ki ez ügyben. Válasz nem érkezett.


Legyenek ingyenesek a parkolóházak

– Látjuk, hogy az ingyenes parkolás miskolciak ezreinek jelent nagyobb biztonságot, ugyanakkor a belvárosban még több parkolóhelyre lenne szükség – mondta el lapunk megkeresésére Nagy Ákos, a miskolci Fidesz-frakció vezetője.
Hozzátette: a parkolóhelyek a parkolóházakban rendelkezésre is állnak.

– Ezek hasznosíthatósága érdekében kérjük a baloldali városvezetésétől, hogy önös érdekeiken, és saját zsebük féltésén felülemelkedve nyissák meg a belvárosi parkolóházakat, és tegyék ingyenessé az Európa téri, Patak utcai, valamint a Hősök terei parkolóházakban is a parkolást. Ne mindig a miskolciaktól és ne mindig a kormánytól várják a megoldást, hanem segítsék a védekezést, hogy együtt oldjuk meg ezt a rendkívül nehéz, mindenkit megterhelő helyzetet, amit a járvány jelent – jelentette ki Nagy Ákos.

Fotó: a városházi kommunikációs csapat vezetője ,  Varga László képviselő felesége Vargáné Barkóczi Boglárka

északmagyar infó