Tisztelt Adatigénylő!

 

Mellékelt megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 29. § (2) bekezdésében foglaltak szerint az adatigénylés teljesítésre nyitva álló 15 napos határidő 15 nappal meghosszabbításra került.

 

Tisztelettel:

 

NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

1134 Budapest, Váci út 45.

www.facebook.com/nifzrt

 

 

From: Észak, Hírnök <info@eszakhirnok.com>
Sent: Friday, October 9, 2020 10:10 AM
To: info <info@nif.hu>
Subject: Fwd: érdeklődés

 

 

Közérdekü adatkérelem

 

Tisztelt Sajtó

Bogdán Béla Úr, a NIF Zrt. projektiroda-vezetőjével történ beszélgetésünkre hivatkozva (sajtótájékoztató Miskolcon) kérem küldje el számomra az Y híd környékén élők tájékoztatásával kapcsolatban keletkezett anyagokat, továbbá a fogyatékosokat nevelő iskola és a tervezett híd környékének terveit.

Tisztelettel

Pusztai László

újságíró

30 2600 871

info

9:18 (1 órával ezelőtt)
címzett: én

Tisztelt Pusztai László!

 

Megkeresését az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 28. § (1) bekezdése alapján közérdekű adatigénylésként kezeljük.

 

Kérdésére az alábbi választ adjuk:

 

Az előkészítő fázisban a NIF Zrt.-vel, mint beruházóval szerződött tervező feladata volt az engedélyezési tervek elkészítése és az építési engedély megszerzése. Jelenleg a kivitelezést végző vállalkozó feladata az engedélyezési eljárás során felmerült kezelői és szakhatósági igények, észrevételek összehangolása, a közműkiváltások tervének kialakítása, és az ütemezés elkészítése. A kiviteli tervek készítésének időszaka, fél-, háromnegyed évet vehet igénybe. A Vállalkozó jelenleg a tervek felülvizsgálatát,  valamint azok illetékes szervekkel történő egyeztetését végzi. A végleges tervek várhatóan 2020. év végére készülhetnek el.

 

Tisztelettel:

 

NIF Zrt.

1134 Budapest, Váci út 45.

www.facebook.com/nifzrt