Skip to content

„Nyugi, Donald, nyugi!” – Greta Thunberg a legjobb pillanatban szólt vissza Trumpnak

„Nyugi, Donald, nyugi!” – Greta Thunberg a legjobb pillanatban szólt vissza Trumpnak

Az amerikai elnök saját szavait fordította ellene, mert már a 17 éves klímaaktivista sem bírja nézni, hogy Donald Trump a szavazatok megszámlálásának leállítását követeli.

Biden nyert, Trump még küzd – amerikai elnökválasztás 2020
November 3-án elnökválasztást tartottak az Amerikai Egyesült Államokban. A republikánus Donald Trump és demokrata kihívója, Joe Biden közti verseny több államban nagyon szoros volt, így végül csak november 7-én derült ki: Joe Biden lesz az USA 46. elnöke. Kövesse az elhúzódó elnökválasztás fejleményeit és lehetséges következményeit a hvg.hu-n.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

Tizenegy hónappal az után, hogy Donald Trump úgy kommentálta a saját Twitterén Greta Thunberg aktivizmusát, hogy az röhejes; a 17 éves klímavédelmi aktivista, akit tavaly a Time az év emberének is megválasztott, ügyesen reagálta le az amerikai elnök hisztijét, miszerint le kéne állítani a szavazatszámlálást azokban az államokban, ahol ő vezet.

Trump ezt írta Thunbergnek év elején: „annyira röhejes. Gretának a dühkezelési problémáján kellene dolgoznia, aztán el kellene mennie egy barátjával, egy jó, régivágású filmre! Nyugi, Greta, nyugi!”

A diákok péntekenként tartott klímasztrájkját világszerte inspiráló Thunberg az elnök saját szavaival vágott vissza: „annyira röhejes. Donaldnak a dühkezelési problémáján kellene dolgoznia, aztán el kellene mennie egy barátjával, egy jó, régivágású filmre! Nyugi, Donald, nyugi!”



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük