Skip to content

Miskolc lapít. Határozatban állt ki a színművészetis hallgatók mellett a szombathelyi önkormányzat

Miskolc lapít. Határozatban állt ki a színművészetis hallgatók mellett a szombathelyi önkormányzat

Az előterjesztést benyújtó Tóth Kálmán az ’56-os hősökhöz hasonlította az egyetem diákjait.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói melletti szolidaritást kifejező határozatra tett javaslatot a https://www.eszakhirnok.com/2020/10/30/kopcso-mar-intezi-a-havat-bankutra/szombathelyi közgyűlés csütörtöki ülésén Tóth Kálmán, az Éljen Szombathely frakcióvezetője, írja az Úgytudjuk.

A portál beszámolója szerint

a politikus felszólalásában az 1956-os forradalmárokhoz hasonlította a hallgatókat, és kiemelte, hogy egyetlen felsőoktatási intézménynek sem vehetik el az önállóságát.

Erre reagálva Illés Károly a Fidesz–KDNP-frakció vezetője azt mondta, hogy szerinte nem forradalmárokról, hanem bohócokról van szó.

Az előterjesztést végül elfogadta a testület.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2020.10.30. 14:49

    Há’ mer’ a bolsi városban fog működni az SZFE drámaíró tagozata 😁😂😁😂
    2003
    „Verés és nemi erőszak a vasi szocialisták hatalmi küzdelmében?
    Félájultra verték és megerőszakolták Szabó Bálintot, a Fibisz Vas megyei elnökét, aki ezt követően látlelet vetetett, és feljelentést is tett a rendőrségen – tájékoztatta csütörtökön az MTI-t Bárándy György, Szabó Bálint ügyvédje, megerősítve az egyik országos napilap közlését.Tóth Csaba Vas megyei MSZP-elnök tavaly év végén levélben számolt be Hiller István pártelnöknek a párt megyei szervezetében dúló hatalmi harc 2003 folyamán végbement példátlan eldurvulásáról……
    2019
    „Ha én visszamegyek Zuglóba, akkor engem elásnak (…) tudnék mesélni néhány sztorit, de a szocikkal közösen nem tudunk indulni.”
    A végére marad talán az egyik legsúlyosabb blokk: a kérdező Tóth Csabára, az MSZP zuglói elnökére, a kerület egyik legbefolyásosabb politikusára tereli szót, akiről Karácsony azt mondja, hogy mindig is mérges viszonyban álltak, de ez a kapcsolat politikailag le volt dugózva.
    – Igaz, hogy megfenyegette a családodat?
    – Ne viccelj. Többször. „

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük