EGY ÍGÉRETES KARRIER BUKÁSA: DZSUDZSÁK a másodosztályú DEBRECENHEZ igazol

Dzsudzsák Balázs nem kellett egyetlen magyar elsőosztályú vagy külföldi csapatnak sem, így mégis a magyar másodosztályba szerződik.

„Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe. Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez. Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog”

Ezt Kósa Lajos, Debrecen fideszes erősembere mondta a városi tévében csütörtökön a Nemzeti Sport cikke szerint. Dzsudzsák az utóbbi hónapokban Magyarországon tartózkodott és innen próbált új klubot találni magának. Közben az MTK csapatával edzett, sőt felmerült az is, hogy a budapesti elsőosztályú csapathoz igazol, de a 444 tudomása szerint a fiatalora építő együttesben nem kapott volna elég játékpercet, ezért udvariasan elutasították.

Kósa szavai arra utaltak, hogy a szélsőnek alább kellett adnia az anyagi igényeiből. A Debrecenhez igazolása ugyanis már a hazatérésekor felmerült, de akkor még arról volt szó, hogy az önkormányzati tulajdonba került klub nem tudná teljesíteni a fizetési igényeit.