Kedves Barátaink, Követőink!

Ezúton tájékoztatlak Titeket, hogy az általatok ismert és szeretett Holdviola zenekar a jelenlegi formájában megszűnik létezni.

A két alapító tag Farkas Péter és Gál Lajos útjai különválnak, miután Péter kijelentette, hogy a továbbiakban nem kíván együtt dolgozni velem.

A Holdviola zenekart 12 éve együtt kezdtük, és közösen határoztuk meg annak irányvonalát, együtt alkottuk a zenekar dalait. Kifejezetten megállapodtunk abban, hogy különválásunk esetén egyikünk sem viszi tovább a Holdviola zenekart és a „Holdviola” nevet. Én – személy szerint – tartom magam ehhez a megállapodáshoz. Útjaink ekként végleg különválnak, a zenekar feloszlik. Ezúton is köszönöm mindazt a szeretetet és támogatást, amit az elmúlt 12 évben kaptunk Tőletek!

Kiss Balázs barátommal – aki basszusgitáros dalszerzőként a kezdetektől részt vett a Holdviola munkájában – úgy döntöttünk, hogy tovább folytatjuk közös zenei pályánkat az elmúlt 12 évben megszokott szellemiségben és minőségben. A jövőben ezen a Facebook oldalon már ennek a produkciónak a munkásságát követhetitek nyomon.

Csatlakozott hozzánk számos olyan előadó, akit a Holdviola lemezeiről és a koncertjeiről már jól ismerhettek, mint a kiváló énekes, dalszerző Szabó Enikő, két ifjú tehetség Pap Janka és Gál Léna, a Motiva zenekar korábbi billentyűs-zeneszerzője Szathmári Tamás, valamint a nagyszerű ütőhangszeres, Zakar Viktor. A folytatásban további régen látott zenésztársakkal is találkozhattok.
Természetesen előadásaink elmaradhatatlan szereplői lesznek ezután is remek táncosaink, akikkel együtt továbbra is biztosítjuk a már megszokott, különleges koncertélményt.

Azon vagyunk, hogy a jövőben is sok örömöt, gondtalan, boldog pillanatot szerezzünk Nektek.
Köszönjük, hogy velünk voltatok és velünk maradtok!

Gál Lajos, Kiss Balázs
és a produkció közreműködői”