Miskolc. A baloldal nem is azzal foglalkozik, hogy a duplájára emelt lakbér vagy a negyedével megemelt tömegközlekedés sokaknak volt és lesz húsba vág

A Fidesz–KDNP közleményében azt emelte ki, hogy a városháza közgyűlési termében jól látható helyre felszerelt eszközöket 2016 óta nézték a baloldali képviselők, de mindeddig semmilyen problémájuk nem akadt velük.

– Nem is akadhatott, hiszen ezek az eszközök csak és kizárólag a közgyűlési jegyzőkönyvek elkészítését segítették. A problémájuk érdekes módon pont akkor keletkezett ezeknek a baloldali politikusoknak, amikor a miskolci lakosoknak is. Csakhogy a miskolciaknak nem éppen a kamerákkal, hanem a brutális díjemeléssel akadt gondjuk. De ami gond a miskolciaknak, az nem gond a baloldalnak – mondta el az Észak megkeresésére Hollósy András, a Fidesz–KDNP szóvivője. Hozzátette: így aztán a baloldal nem is azzal foglalkozik, hogy a duplájára emelt lakbér vagy a negyedével megemelt tömegközlekedés sokaknak volt és lesz húsba vágó. Ehelyett ezek a baloldali képviselők most magukat próbálják sajnáltatni, és egyidejűleg útnak indították az MSZP-s kamuvideó-korszak legújabb blöffjét. A miskolci lakosság pedig köszöni szépen, de inkább arra lenne kíváncsi, hogy mikor lesz Miskolcnak olyan nem plagizált gazdasági programja, amely biztosítja, hogy lakossági megszorítások nélkül is elkerüli a város a csődöt, fogalmazott Hollósy András.

boon.hu