Bréking. Tömegszerencsétlenség az M3-as autópályán

Halálos közúti közlekedési

baleset történt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes és Mezőkövesd között. A rendőrség és a társszervek munkatársai mindent megtesznek a baleset következményeinek mihamarabbi felszámolásában.
Mint arról korábban hírt adtunk 2016. december 17-én 23 óra 15 perc körül az M3-as autópálya 133. kilométerszelvényében egy 81 utast szállító busz ez idáig tisztázatlan körülmények között felborult, majd további tizenegy személygépkocsi összeütközött.
A baleset következtében három személy a helyszínen elhunyt, négyen súlyos, és 21-en könnyű sérülést szenvedtek. A sérülteket a debreceni, egri és miskolci kórházakba szállították a mentőszolgálat munkatársai.
A rendőrség a baleset helyszínén melegedő buszokat állított fel, majd az érintetteket a MVK Zrt. közreműködősével a Miskolci Rendőrkapitányságra viszik, ahol ellátásban részesülnek.
A rendőrség folyamatosan tájékoztatja a hozzátartozókat, illetve pszichológus is a rendelkezésükre áll.
A sérültek ellátása jelenleg is folyamatban van, az autópálya adott szakaszán továbbra is érvényben van a teljes útlezárás.
A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy az aktuális időjárás és az adott útviszonyok fokozott figyelembe vételével vezessék járműveiket!