Sebestyén meg van ijedve

Megdöbbentő és egyben ijesztő,  amire néhány napja derült fény. Az elmúlt 20 év legsúlyosabb politikai botránya látott napvilágot, amikor az országos sajtó beszámolt a baloldal maffiamódszereiről mondta Sebestyén László.

 

A Gyurcsány-Bajnai miniszterelnökség alatt a baloldali kormány és az alvilág között köttetett paktumok a magyar, de a külföldi közvéleményt is felháborítja. Ma Magyarországon ugyanazok a baloldali tömörülések készülnek a 2014-es választásokra, akik már egyszer tönkre tették az országot. Ugyanaz a páros, a Gyurcsány-Bajnai szövetség készül elnyerni a választók bizalmát, akik az ördöggel is képesek voltak 2010-ben cimborálni-fogalmazott.

A Portik-Laborc-ügy titkosszolgálati dokumentumaiból tudjuk, hogy a baloldal megegyezett az alvilággal és bűnözőkkel végeztette el a piszkos munkát saját hatalma megőrzése érdekében. Elég volt csengetni és Portik Tamás és körei készséggel szállították a megrendelt információkat a szocialistáknak. Mindent, ami jól jöhet a választáson. Erkölcsileg elítélendő események sorára derült fény. Forró drót volt a Bajnai-Gyurcsány kormány és az alvilág között. A bűnözők úgy szállították az információkat a baloldalnak, ahogy azt a Gyurcsány-Bajnai páros kívánta. Mindent megtettek, amit kértek tőlük. Ha kellett lejárató filmeket gyártottak, ha kellett zsaroltak. Az nem elég, hogy a baloldal tönkretette az országot, de az alvilág vezére Portik Tamás azt is elmondta, hogy személyesen hordta a pénzt a baloldali politikusoknak.

Ma Magyarországon maffiabaloldal van. A tisztességtelenségen már régen túlnyúlik az, amit ez a maffiabaloldal csinál. Erkölcsileg bukott politikusok, vállalhatatlanná vált baloldal szipkázza el egymás elől a megmaradt baloldali híveket. Felháborító, hogy telefonon megkeresik a lakosságot majd a hívás legvégén az automata bemondja, hogy a hívott fél adatait külföldi technikai berendezéseken tárolják. Erről több bejelentést is kaptam. A Fidesz végére fog járni az ügynek. Nem hagyjuk, hogy Magyarország és a magyar emberek sorsa újra a maffiabaloldal kezébe kerüljön.