Az Országos Meteorológiai Szolgálat  csütörtök reggeli adatai szerint Kékestetőn 43, a Dunántúlon pedig helyenként több mint 30 centiméteres hó van. 

Kékestető mellett – a 300 méter fölött lévő települések közül – a Bükkben, Bánkúton 35, a Veszprém megyei Kab-hegyen 26, a Heves megyei Mátraszentimrén 24, a Veszprém megyei Tésen 19, Miskolc közelében, Jávorkúton pedig 15 centiméteres a hó vastagsága.

Az alacsonyabban fekvő települések közül a legvastagabb, 33 centiméteres hótakarót a Vas megyei Rábagyarmaton mérték. Sopron Kuruc-dombon 30, Szombathelyen, valamint a Zala megyei Sármelléken 29 centiméternyi a hó. A Veszprém megyei Dabronyban 26, Győr-Pérnél 20, Pápán és a Győr-Moson-Sopron megyei Feketeerdőn 19 centiméteres hóvastagságot mértek. Több mint 10 centiméteres hó van a Komárom-Esztergom megyei Csatkán (17 centiméter) és Siófokon (11 centiméter) is.

A meteorológiai szolgálat Szeged külterületén, Szolnok-Szandaszőlősön, Pakson, Debrecenben, Egerben, Békéscsabán, Pécs-Pogányban és Kecskemét külterületén lévő mérőállomásain nem esett hó, a pestszentlőrinci, a miskolc-avasi, valamint a Mátrában a kisterenyei mérőállomásokról hófoltot jeleztek.