Visszatér a médiába Bakács Tibor (52)! Bármennyire hihetetlen, de a Megasztár korábbi zsűritagja pont a szalámilopási botránynak köszönheti, hogy jól jövedelmező álláshoz jutott: egy amerikai cégtulajdonos hallott ugyanis az ügyről, és azt mondta: ő az a sajtómunkás, aki kell neki a magyarországi vállalkozásának beindításához.

 

Kérésünkre azonban Bakács Tibor kivételt tett, és „megszegte” a korábban tett hallgatási fogadalmát – azt ígérte ugyanis, hogy a háttérbe vonul, és többet nem nyilatkozik – elárulta, hogyan akarja rendbe hozni az életét.
A szalámilopásban bűnösnek talált Bakács Tibor hamarosan nem lesz munkanélküli

– Azt tudtam, hogy a médiában fogok elhelyezkedni, csak azt nem, hogy hol és mikor. A jóisten azonban segít a bajban. Nagyon hálás vagyok ezért neki – mondta némi pátosszal a hangjában Bakács. – Internetes hírportált fogunk majd csinálni, egy amerikai üzletember lesz a tulajdonosa. Ha minden a terv szerint halad, már az idén nyár elején beindítjuk. Komplett stábbal dolgozunk majd. Lesznek fotósok és bloggerek is – világított a részletekre a settenkedő kritikus-írja a blikk.hu