Ahogyan arról

már korábbi közleményünkből is értesülhetett, a Neten a Cégem program első egész napos oktató-programja Miskolcon április 28-án, csütörtökön, a miskolci Művészetek Házában várja az érdeklődő vállalkozásokat. A program szervezői az eseménnyel a helyi kisvállalkozásokat szeretnék hozzásegíteni az online jelenléthez, hogy ezzel tegyék sikeresebbé őket az üzleti életbe.

 

 

Az egész napos ingyenes eseményen a helyi és környékbeli kisvállalkozások mellett Önt is szeretettel várják a kezdeményezés létrehozói.

 

A rendezvényt 10.00-kor Bihall Tamás, a BOKIK elnöke nyitja meg, majd Koleszár Péter a honlap.hu képviseletében bemutatja a Neten a Cégem programot. Ezt követően egy sajtó kerekasztal-beszélgetés keretében szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy megismerhessék a kezdeményezés célját és a vállalkozásokat támogató program egyes elemeit. A beszélgetésen a kezdeményezés segítségével már sikereket elért mikro- és kisvállalkozások is megosztják eddigi tapasztalataikat az internetben rejlő kihívásokról és lehetőségekről.

Mindemellett természetesen a Neten a Cégem Nap egyéb programjain is örömmel látjuk Önt, ahol érdekes előadásokkal találkozhat többek között az internetes fogyasztói szokásokat bemutató legfrissebb kutatási eredményekről.

 

A rendezvény megnyitója, a kerekasztal beszélgetés időpontja:

10.00 Megnyitó, Bihall Tamás, a BOKIK elnöke

10.10 A Neten a Cégem program és csomag bemutatása

10.20 Akiknek már sikerült, két helyi sikertörténet

10.30-11.00 Sajtó kerekasztal-beszélgetés

Moderátor: Veres László

Résztvevők:

Erdei Zsuzsa, a Budapest Bank mikro szegmensének vezetője

Kindli Erna, a Google Magyarország marketingmenedzsere

Koleszár Péter, a miskolci székhelyű honlap.hu ügyvezetője

ChipLand, Szallas.hu, Chimera kisvállalkozások képviselői