Beri Tamás tornadáskai polgármester állítólag egy születésnapi bulin fejen rúgott egy nőt Dubicsányban. A rendőrség nyomoz

Nőket vert Tornanádaska polgármestere?

 

Beri Tamás állítólag egy születésnapi bulin randalírozott Dubicsányban. A rendőrség nyomoz.

Születésének 30. évfordulóját ünnepelte egy mucsonyi sírköves vállalkozó, aki meghívta barátait a dubicsányi panzióba. A színvonalas vendéglátás során többen alaposan a pohár fenekére néztek. Botrány lett a vége – értesült a hvg.hu.

A vendéglátóhely egyik

  alkalmazottja szemtanúja volt az afférnak, ami szerinte egy nyakkendőből, pontosabban annak hiányából indult. Állítása szerint Beri Tamás, Tornanádaska független polgármestere farmerben és ingben ment a rendezvényre, míg a többiek az alkalomhoz illően öltöztek. A polgármester egy idő után láthatóan nem érezte jól magát a társaságban és kötekedni kezdett. Előbb egy ózdi vendég nyakkendőjét rángatta meg, akinek a barátnője ezért kérdőre vonta, mire a nőt kétszer pofon ütötte. Egy békéltető barátjukat szintén megütötte, majd folytatta a tombolást. Ekkor sérült meg egy ózdi nő, akit ülő helyzetében ért erőteljes rúgás. Szemöldökét öt öltéssel össze kellett varrni az ózdi kórházban. Ezután három napig benntartották orvosi megfigyelésre, és azóta is kezelésre szorul.

 

A sértett férje kihívta a rendőröket, ám a járőrt Beri Tamás és barátai már nem várták meg. A feljelentő, Sz. Tamás elmondta: a vendégek közül néhányan trágárkodtak és belekötöttek az ózdiakba. Ezért a szülinapi buli a tervezett időpont előtt ért véget. Ő már a pakolással volt elfoglalva, és mire visszaért a terembe, felesége fejéből ömlött a vér és az eszméletét is elvesztette. Akik látták az eseményt, azt mondták, hogy Beri Tamás volt az elkövető. Sz. Tamás állítja, azóta megkereste a férfi és kártérítést ajánlott, ám a megegyezés nem jött létre.

A hvg.hu-nak sikerült kapcsolatba lépnie Tornanádaska polgármesterével, aki először azt mondta, nem tud ilyen vele kapcsolatba hozható eseményről, majd azzal zárta rövidre a beszélgetést, hogy nincs mondanivalója.

Beri Tamást 2011 januárjában választották a falu polgármesterévé, miután az önkormányzati választások győztese, Szucskó Péter polgármesteri eskütétele után – máig ismeretlen okból – azonnal lemondott tisztségéről.

Molnár Tamás, az Ózdi Rendőrkapitányság hivatalvezetője a hvg.hu megkeresésére mindössze annyit árult el, hogy garázdaság és könnyű testi sértés ügyében nyomoznak egy dubicsányi ügyben.

(A fotó Beri Tamás facebook-profiljáról való)