Sebestyén Balázs igazán büszke lehet magára, hiszen alig múlt el 30 éves, gyakorlatilag lerobbanthatatlan az RTL Klub képernyőjéről. Az elmúlt évtizedben folyamatosan kapaszkodott azon a bizonyos ranglétrán, és sorra sikerrel vette az akadályokat. A siker persze együtt jár a csillogással is, és a műsorvezető nem fukarkodik, ha külsőségekről van szó. Balázs munkája gyümölcseként beköltözhetett álmai házába, amit a Blikk által megkérdezett értékbecslő 100 millió forintra taksált.

A jómódhoz persze több külsőség is hozzátartozik, így például az sem teljesen mindegy, hogy Balázs milyen járgánnyal parkol a kacsalábon forgó palota garázsában. A Napi Ász szemfüles fotósa erre is megtalálta a választ. Sikerült lencsevégre kapnia ugyanis, amint az RTL sztárja éppen munkába indul hófehér Audi Q7-es luxus terepjárójával.

„Ennek a modellnek az alapára kicsivel 16 millió forint fölött van, azonban aki ezt a típust választja, rendszerint nem elégszik meg az alap kényelmi funkciókkal. A kínált extrák tárháza szinte kimeríthetetlen, és természetesen lépésről lépésre emelkedik az ár is. A Q7-es extrázása akár 9 millió forintba is kerülhet, így végeredményként egy 25 milliós csodaautót kapunk” – árulta el az autó márkaképviseletének munkatársa.