Adósság miatt, 50 millió forintért árulja szüzességét egy észak-kelet magyarországi gimis lány

(A kép illusztráció) Ötven millió forint körüli összegért, egy aukció keretén belül szeretné eladni az ártatlanságát az a 18 éves lány, aki férfiaknak és lányoknak is egyaránt felkínálja az első éjszakáját… 

Tegnap egy telefonhívást kapott a Tabu tv szerkesztősége. A vonal túlsó oldalán egy megszeppent, vékony hangú lány volt, aki élete legnagyobb titkát, és egyben élete legnagyobb lehetőségét fedte fel.

A 18 éves „Tavasz kisasszony” komoly döntést hozott a családja megmentése érdekében: eladja a szüzességét, hogy a pénzből ki tudják fizetni az adósságaikat és új életet kezdhessenek.

A lány nem csak azt kérte, hogy ne a lakhelyéül szolgáló faluban, hanem egy közeli nagyvárosban készítsék vele az interjút, hanem azt is kifejezetten fontosnak tartotta

hogy a környezetét érő esetleges támadások miatt tegyék őt felismerhetetlenné, ezért az arcát és a hangját is eltorzították, valamint valódi neve helyett csupán az internetes álnevét teszik közzé.

„Magyarország észak-keleti régióban lakom az édesanyámmal és a kisöcsémmel

 egy családi házban. Indítottam áprilisban egy blogot az ártatlanságom eladó címen, amin elmagyarázom, hogy konkrétan miért és hogyan jutottam arra az elhatározásra, hogy eladom a szüzességemet. Hatalmas adósságokba keveredtünk az évek folyamán, és azon túl, hogy mára már a mindennapi megélhetésünk is veszélybe került, hamarosan végrehajtják a fejünk felől a lakást.” – mesélte a tabutv.hu-nek a nem mindennapi történetét az szép arcú, kék szemű, szőke hajú lány, aki extrém módon szeretné rendbe hozni a családja életét.

„Tavasz kisasszony” elsősorban az öccse miatt teszi mindazt, amit tesz, hiszen nem szeretné, hogy a kisbabának úgy kelljen felnőnie, ahogy annak idején neki.

„Természetesen ő is meg fogja tudni, hogy ezt megtettem, de nem hiszem, hogy emiatt bármiféle módon elítélne. Pontosan tudni fogja, hogy ezt miért tettem, és az is tudatosulni fog benne, hogy ebben semmi romantika, vagy perverzió nincs: ez csupán üzlet!” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában a neve elhallgatását kérő lány.

A gimnazista először a missspring.wordpress.com oldalon tette közzé nem mindennapi szándékát, hogy minél rövidebb idő alatt, minél több embert el tudjon érni.

„Már több, mint kétezren tudják, hogy létezek, és hogy ezt szeretném csinálni!” – beszél az internet adta lehetőségekről a lány, aki nem csak blogot, hanem internetes aukciói is indított.

A szüzesség az e-bay.com oldalon 150 ezer dollárról indult, 250 ezer dollárért (átszámítva kb. 50 millió forintért) pedig bárki megkaphatta volna, de a nemzetközi aukciós portál három nap után, az első licitnél szabálysértésre hivatkozva eltávolította a „terméket”.

A fiatal szőkeségnél egy másik nemzetközi társkereső oldalon már több ír és angol származású férfi is érdeklődött, ám ők nem csak egy éjszakás kalandot szerettek volna.

„Húsz-harminc férfi is megkeresett, akik egyből házassági ajánlatot adtak azért cserébe, hogy később támogatnák a családomat.” – mesélte a kalandos út történetét „Tavasz kisasszony”, aki ennek ellenére kitart az eredeti elképzelés mellett, és pusztán egyetlen éjszakára adná oda magát valakinek egy bizonyos összegért.

„Egy kedves férfival vagy hölggyel képzelem el az első alkalmat, tehát nekem az sem probléma, ha hölgy az illető. Korra, nemmel, vagy etnikumra való tekintet nélkül bárkivel eltölteném ezt az éjszakát, aki hajlandó kifizetni ezt az összeget.” – állítja fel a nem létező kritériumokat az internetes sztártévében a kisasszony, aki be is tudja bizonyítani az ártatlanságát.

„A családomban a szexualitás sohasem volt tabu téma. Az édesanyámmal mindent meg tudtam beszélni ezzel kapcsolatban, és egyáltalán nem volt ez egy tiltott, vagy egy elpisszegett dolog… Talán pont ezért nem éreztem annak szükségét, hogy elkapkodjam ezt, így inkább vártam azt a megfelelő alkalmat, ami ez idáig még nem jött el!” – mondta el a Tabu Tv riportjában a kék szemű gimnazista, aki orvosi igazolással, vagy hazugságvizsgálattal is kész igazolni az érintetlenségét.