„Tisztelt Varga Judit! Minden jót neked, Te kedves, szerény, jóságos barna szemű, meleg mosolyú Hölgy „  A nap

„Tisztelt Varga Judit!
Nagyon szép vagy a képen. Annyira nyugodtnak tűnsz, hisz remélhetőleg már nem nyomorgatnak a nárcisztikusok, meg a kötelező decens kosztüm sem présel protokolláris skatulyába.
Bízom benne, hogy magad mögött hagytad a terheket.
Hibáztál, ennek ellenére nem érdemelted meg, hogy ilyen fiatalon ekkora tudással és rutinnal letoljanak a térképről. Hibásak ebben az ex-elvtársaid és az ex-társad.
Az a férfi, aki állítólag téged védve vett fel titokban, a hátadon kapaszkodott fel. A neked köszönhető helyzetéből fantáziált információkkal házal, és most ott parádézik, ahol neked kellene dolgoznod értünk. Ez a nagy jellembajnok hagyta, hogy rágalmazzanak, meghazudtoljanak. Lapított a szaros gatyás és lelkületű, amikor csak azért nem hittek neked, mert hát olyan boldog családi képeket és szövegeket láttak a face oldaladon. Aztán, amikor elült a felhajtás, már dicsekedett is azzal, hogy valójában ő szerkesztette a tartalmaidat. Neki volt érdeke, hogy ő is látszódjék, már akkor is ő számolta a lájkokat.
Neki most van rengeteg lájkja, megosztása, rengeteg fanatikusa, akiktől rengeteg zsét húzott le rendszerváltás finanszírozásának ígéretével. Ő most itt van, nyomul, végre róla szól minden, ahogy eddig is akarta, de remélem te igazán boldog vagy, ahogy megérdemled.
Meghazudtoltak sokan, de az idő minden állításodat igazolta: csak ő és ő, az egója mindent elsöpör, ha ellentmondanak neki dühöng, az utolsó vérig harcol. Léha, duhaj, hazudós, durva, függő, aztán amikor lebukik jönnek a szívhez szóló sorok, ígéretek, hogy majd megjavul és soha többet.
Akkor is hittem neked,
Minden jót neked, Te kedves, szerény, jóságos barna szemű, meleg mosolyú Hölgy „