Zsolt Kishonthy. MissionArt Galéria úra kinyit a vasárnapi régiségvásárok idejére
Jó hír a képeket, a képzőművészetet, festményeket, grafikákat, rajzokat kedvelőknek, hogy a belvárosi – egy ideje szülési szabadság miatt zárva tartó- MissionArt Galéria úra kinyit a vasárnapi régiségvásárok idejére.
A budapesti üzlet bőséges készletéből egy roppant változatos, de főleg kortárs kollekciót állítanak majd ki, és 5 ezertől 100 ezer Ft-ig lehet majd válogatni a gazdag kínálatból. Nagy előnye ennek a lehetőségnek, hogy itt csakis eredeti, szakértő által elfogadott műveket vásárolhatnak meg, 50 ezer Ft összeghatár felett pedig szakvélemény is jár a képekhez. Ugyancsak egy sajátos és vonzó lehetőség, hogy az ajándékba vett műveket a megajándékozott akár vissza is viheti és becserélheti másik tárgyra, ha az nem tetszik neki. A 32 éve ezen a helyen működő, nemzetközi hírű MissionArt Galéria egy finom, ingyenes kávéval várja a betérőket, akik emellett 15 ezer Ft-os várlás felett egy-egy értékes, ajándék képzőművészeti albumot választhatnak a kínálatból.
A vadászbolt és a Viking sörpáholy között, az Európa térről, vagy a Széchenyi utca 14. szám alól megközelíthető Galéria délelőtt 9 és délután 16 óra között várja az érdeklődőket.