Frissen induló dunaújvárosi fesztivált támogatott a Hankook

 

  • Először rendezték meg Dunaújvárosban az Ambrózia Fesztivált.
  • A rendezvény támogatása mellett a Hankook több programmal is készült a négynapos rendezvényre.
  • A Hankook összesen 100 db napijegyet sorsolt ki munkavállalói között.

Rácalmás, Magyarország, 2024.06.17.  A Hankook Tire Magyarország Kft.  támogatta az első Ambrózia Fesztivált, amelyet június 12. és 16. között rendeztek meg Dunaújvárosban. A négynapos eseményen zenei, kulturális és gasztronómiai élmények széles palettájáról választhattak az érdeklődők. A rendezvényen a Hankook szponzori sátrában számos érdekes és izgalmas programmal színesítette az eseményt.

A Hankook Tire Magyarország Kft. társadalmi felelősségvállalásának jegyében kiemelt figyelmet fordít a cég környezetében működő lokális programok és közösségek támogatásának. Az idén júniusban első alkalommal megtartott Ambrózia Fesztivál széles rétegek számára tette lehetővé a minőségi kikapcsolódást. A számos programot felsorakoztató négynapos fesztivál két napján, pénteken és szombaton a Hankook sátrában 3D és VR szimulátor, kvíz, szerencsekerék és teqball asztal várta az érdeklődőket, a legszerencsésebbek pedig egy-egy abroncsszettel gazdagodtak. A Hankook emellett a fesztiválra összesen 100 fesztiváljegyet sorsolt ki dolgozói között.

„Felelős vállalatként fontosnak tartjuk környezetünk támogatását, így a helyi kezdeményezések felkarolását, a sokszínűség és a kultúra népszerűsítését. Örömmel álltunk be támogatóként az Ambrózia Fesztivál mögé, amely idén először, de reményeink szerint nem utoljára hozta el a zene varázslatos ünnepét Dunaújvárosba. Külön büszkeség számunkra, hogy ezt a különleges fesztiválélményt több kollégánkkal is megoszthattuk, bízunk benne, hogy számukra is maradandó emlék marad az elmúlt hétvége” – mondta el Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország kommunikációs vezetője.

Az első Ambrózia Fesztiválon olyan felkapott magyar előadók adtak koncertet, mint a Bagossy Brothers Company, a Follow The Flow, Dzsúdló, a Vad Fruttik, Desh, Valmar vagy a Wellhello.