Napi Gáti. Én nem vagyok jogász, de ez a seggfej az volt. Naná

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy *-*-*-* Megyei kormányhivatal. Volt ott egy magától elszállt A. László. Úgy gondolta magáról, hogy képes a fidesz legaljasabb ötleteinek végrehajtásában is segédkezni. Ez a „művelet” a rokkantnyugdíjasokkal való leszámolást célozta meg. Ennek egyik áldozata volt az öcsém, akinek segítettem a jogi eljárásban. Ez a bizonyos Laci „gyerek” még megfélemlítéssel is próbálkozott, hogy perköltség meg ügyvédi költség meg miegymás, amitől a 47.000 (nem tévedés, Lacikám csak egy hónapig próbálj ennyiből megélni) forintra redukált ellátású rokkantak persze nem mertek továbblépni. Én szeretem a kihívásokat, így segítettem az öcsémnek, és kacagva megnyertük a pert. De ez semmi, ez a hipergagyi kormányhivatal olyan setét, hogy nem volt képes az ítéletet processzálni, azaz nem fogták fel annak lényegét, ezért azt nem voltak képesek helyesen értelmezi és végrehajtani. Kénytelenek voltunk jogi értelmezést kérni, így ez a Lacika a helyére lett téve. Én nem vagyok jogász, de ez a seggfej az volt. Naná, hogy nem rúgták ki alkalmatlanság miatt, mert a fidesz hű szolgájaként senki nem maradhat az út szélén. Ebben az időben a túlbuzgóság jegyében még vízügyeseket is átvezényeltek határozatokat írni. Az egyik barátomat ez a Laci amolyan csendőrpertu módon letegezte, majd amikor a barátom, aki egyébként hasonló felsőfokú végzettségű és korú volt, visszategezte, Lacika tajtékzott a dühtől. Mert valakinek képzelte magát.

Ez a régi történet csak azért jutott mostanság eszembe, mert patkányinvázió végett egy egyszerű kérdést merészeltem feltenni a kormányhivatalnak, ahol most is van egy hasonló nevű fickó, állítólag az is jogász. Ma lejárt a 15 napos határidő, azaz jogsértésben vannak.

Ennyire hülyék lennének, vagy ennyire fütyülnek a patkányok okozta közegészségügyi kockázatra? Nekem volt szerencsém még nagypapit is ismerni, ő sem fogta fel, hogy egészségi állapota miatt nem alkalmas gépkocsi vezetésére. Az önhittségnek halálos áldozatai is voltak. Úgy látszik, ez genetika.