Sajtóból értesült, hogy már nem ő vezeti a Miskolci Turisztikai Kft-t. Miskolcon: ők a 2-ben

Az Összefogás Miskolcért szövetség (MSZP, DK, LMP, Párbeszéd) színeiben Hanyu Hajnalka száll harcba a képviselői helyért. A hölgy bemutatkozásából kiderül, hogy Miskolcon született és iskoláit is itt végezte. Két gyermek édesanyja. Korábban pszichológiai tanulmányokat is folytatott, ami tovább erősítette benne az empátiát. Ezeknek az ismereteknek és készségeknek munkája során is hasznát veszi, mert egy multinacionális vállalat értékesítési vezetőjeként egyszerre több szempontot mérlegelve kell döntéseket hoznia

Álláspontja szerint a döntéseket helyben kell meghozni, ezért támogatja, hogy Miskolcon újra felélesszék a részönkormányzatokat, melyeknek lényege, hogy a városrész lakói közösen dönthetnek arról, hogy milyen beruházások és fejlesztések valósuljanak meg az adott területen.

A kormánypártok Czinkné Aztán Anikót indítják a városrészben önkormányzati képviselőként. A Borsod24 a többi szervezethez hasonlóan a Fideszt is megkereste, hogy küldjék el jelöltjük bemutatkozó anyagát, de a kormánypártok nem reagáltak levelünkre. Korábban annyit tudtunk meg a hölgyről, hogy tíz évet töltött a közigazgatásban, az elmúlt 20 évben pedig a saját vállalkozását vezeti.

Az is ismert a jelölttel kapcsolatban, hogy a Kriza-korszakban a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője volt, majd 2012-ben a nehéz gazdasági helyzetben lévő vállalat vezetőjeként másfél millió forintos év végi jutalmat kapott, ami közfelháborodást váltott ki. A karrierje azonban röviddel ezt követően véget ért a cég élén, 2013-ban ellentmondásos körülmények között menesztették. Arról is a sajtóból értesült, hogy már nem ő vezeti a Miskolci Turisztikai Kft-t.

forrás. borsod24.hu