Skip to content

Magyar országjárása miskolci állomásán ígérte meg. Legyen férfi! – üzente Dobrev

Magyar országjárása miskolci állomásán ígérte meg. Legyen férfi! – üzente Dobrev

Legyen férfi! – üzente Dobrev Klára Magyar Péternek, aki az övét lóbálva reagált

Magyar Péter a köztévében vitázna Deutsch Tamással, Dobrev Klára a Partizánon Magyarral.

Európai parlamenti választások
Várható-e politikai fordulat az Európai Parlamentben? Megerősödhet-e a szélsőjobboldal? Ki az úr a magyarországi ellenzéki térfélen? Van-e esélyük a kisebb pártoknak? Június 9-én 21 képviselőt juttathatunk be az uniós törvényhozásba újabb öt évre – a pártok és jelöltek esélyeit és az EP-választások eredményeit cikksorozatunkban követhetik.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

„Legyen férfi, ne legyen gyáva, mint Deutsch Tamás!” – kezdte Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője a Facebookon Magyar Péternek címzett üzenetét. Dobrev azt kérte számon Magyaron, hogy a köztévében rendezett vitáért tüntet, miközben a jövő pénteken a Partizánon rendezett vitán nem vesz részt.

Dobrev szerint a köztévén rendezett vita csak egy a sok közül, nem a többi feltétele, aki pedig erre hivatkozva nem vesz részt a többi vitán, az valójában csak ki akar bújni azok alól.

Magyar Péter szintén a Facebookon reagált. „Az ilyen megnyilatkozásaival csak megerősíti sok millió ember azon meggyőződését, hogy Önök egy brancsot alkotnak Orbán Viktorral” – írta Magyar, aki szerint Deutsch Tamást, a Fidesz EP-listavezetőjét csak úgy lehet rávenni az élő vitára, ha egységesen követelik, hogy azt a közmédia rendezze meg.

„Önnel vagy Ön nélkül, mi le fogjuk bontani a propagandát és a hallgatás falát” – üzente a Tisza Párt listavezetője Dobrevnek. Magyar országjárása miskolci állomásán ígérte meg, hogy tüntetést szervez, ha 10 napon belül nem kap választ a közmédiától a vita megszervezésével kapcsolatban.

Magyar a bejegyzéséhez egy olyan képet csatolt, amelyen kezében egy övet lóbálva pózol az országjárása több helyszínére kiragasztott, áthúzott nadrágszíjas plakát előtt.

Az áthúzott nadrágszíjat ábrázoló plakátokat a Fidesz készítette, és a múlt vasárnapi debreceni nagygyűlésén fogadták velük Magyar Pétert. Arra utalnak vele, amiről korábbi a felesége, Varga Judit írt egy Facebook-bejegyzésben, amelyben az őt házassága alatt ért traumákat részletezte, és felidézett egy esetet, amikor férje állítása szerint őrjöngve veszekedett vele, és úgy hozzávágta a nadrágját, hogy az övcsat csattanását is érezte.

Deutsch Tamás csütörtökön az RTL-nek arról beszélt, hogy ő kész valamennyi listavezetővel vitát folytatni, erről itt írtunk:



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2024.05.10. 18:17

    Unalmas

  2. Névtelen
    2024.05.10. 21:05

    Légy férfi, mint én.
    (D.K.)

    1
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük