FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ A CSODARABBI VALLÁSI MEGEMLÉKEZÉS KAPCSÁN

FORGALOMKORLÁTOZÁSOK LÉPNEK ÉLETBE BODROGKERESZTÚRON 

 

A korábbi évekhez hasonlóan 2024-ben is megrendezik a Csodarabbi halálozásának évfordulójára szervezett vallási megemlékezést a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Bodrogkeresztúr községben. A rendezvényhez kapcsolódóan rendőrségi biztosítás mellett az átmenő forgalmat kizárják a Kossuth Lajos utcán található vasúti átjáró és a Tarcali út csatlakozása közötti szakaszon. A lezárás 2024. május 9-én, csütörtök 8 órától egészen május 13-a, hétfő reggel 8 óráig lesz érvényben. A korlátozás alatt a Bodrogkeresztúr-Tokaj összekötő út Bodrogkeresztúr belterületi szakaszán a célforgalomban közlekedők, a menetrendszerinti autóbuszok és a közfeladatot ellátó járművek haladhatnak csak át.

Az átmenő forgalom számára ajánlott terelőút Bodrogkeresztúron belül a Tarcali út lesz. A rendezvény látogatói számára a rendőrség irányítása mellett, a szervezők által kijelölt területeken lehetséges a parkolás.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz és a rendezvényhez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.