Az Újpest megsemmisítette a DVTK-t
DVTK-stadion

Ml

Már a mérkőzés első negyedórájában kétgólos hátrányba került a rosszul játszó Diósgyőr, az Újpest pedig vért ivott. A DVTK már a félidőre 4:0-s hátrányba került és a folytatásban sem termett sok babér, az ötödiknél már végképp egyértelmű volt, hogy nem úszhatjuk meg a súlyos vereséget.

Vereséget szenvedett a végig sokkal jobban játszó Újpesttől idegenben a DVTK. Nyoma sem volt részünkről jó játéknak, sajnos bántóan sima vereség lett a vége. A diósgyőri szurkolók egészen biztosan nem ezt szerették volna látni szeretett csapatuktól, de a gárda ma az első perctől teljesen alárendelt szerepet játszott.

A második játékrész első harmadában gyorsan egymásutánban bekapta a Diósgyőr az ötödik és a hatodik gólt is, érthetetlen és értékelhetetlen produkciót nyújtott ma a DVTK. Történelmi vereséget szenvedett a miskolci csapat, ilyen különbséggel még sosem kaptunk ki az újpestiektől, akik végig sokkal jobban pörögtek és ezzel a győzelemmel biztosan bent is maradtak az első osztályban. A diósgyőrieknek pedig el kell számolniuk saját maguk és szurkolóik előtt is ezzel a gyalázatosan gyenge teljesítménnyel.

Újpest FC – DVTK: 7-0

OTP Bank Liga 31. forduló

Újpest FC – Diósgyőri VTK: 7-0 (4-0)

Budapest, Szusza Ferenc Stadion, 5833 néző. Játékvezető: KÁPRÁLY Mihály (SZALAI Balázs, BECSÉRI Gergely).
ÚFC: BANAI Dávid – HUSZTI András, Aboubakar KEITA, Daviti KOBOURI, GEIGER Bálint – TAJTI Mátyás, Ognjen RADOŠEVIĆ – Matija LJUJIĆ, Heinz MÖRSCHEL, CSOBOTH Kevin – Peter AMBROSE. Vezetőedző: MÉSZÖLY Géza.
DVTK: Branislav DANILOVIĆ – FARKAS Dániel, Marco LUND, Ondřej BAČO, BOKROS Szilárd – Vladislav KLIMOVICH, HOLDAMPF Gergő, Rudi POŽEG VANCAŠ, BÉNYEI Ágoston – SZABÓ Levente, Bright EDOMWONYI. Vezetőedző: Vladimir RADENKOVIĆ.

Csere: BÉNYEI Ágoston helyett Alexander VALLEJO, SZABÓ Levente helyett FEKETE Vince, Bright EDOMWONYI helyett PERNAMBUCO, BANAI Dávid helyett MOLNÁR Zsombor, TAJTI Mátyás helyett Branko PAULJEVIĆ mind a 46., Rudi POŽEG VANCAŠ helyett JUREK Gábor és FARKAS Dániel helyett SZATMÁRI Csaba a 62., HUSZTI András helyett KOVÁCS Dominik a 68., GEIGER Bálint helyett MUCSÁNYI Márk a 80. percben.
Sárga lap: Marco LUND a 33., BOKROS Szilárd a 49., percben.
Gólszerző: Ognjen RADOŠEVIĆ (1-0) a 6., Aboubakar KEITA (2-0) a 10., Heinz MÖRSCHEL (3-0, 11-esből) a 30., Matija LJUJIĆ (4-0) a 45., CSOBOTH Kevin (5-0) az 59., CSOBOTH Kevin (6-0) a 61., Peter AMBROSE (7-0) a 72. percben.

(via Dvtk.eu)

Fotó. Archív