Skip to content

Miskolc? Bizonyos vidéki városokban már szerinte nem látni magyar embert az utcán

Miskolc? Bizonyos vidéki városokban már szerinte nem látni magyar embert az utcán

bizonyos vidéki városokban már szerinte nem látni magyar embert az utcán

Náci karlendítéssel fényképezkedtek a Mi Hazánk majálisán

„Szerintem nem ez a legnagyobb dolog, hogy ki lendít kart, ki nem lendít kart. Nem foglalkozunk ezzel. Jól érezzük magunkat. Ha valaki egy kicsit felöntött a garatra, már-már polgárpukkasztó jelleggel ezt tartotta fontosnak megcsinálni, hát szíve joga” – mondta a Mi Hazánk Mozgalom elnöke Toroczkai László, miután a Telex kiszúrta, és le is fényképezte, hogy többen náci karlendítéssel fotózkodtak a párt éves majálisi ünnepségén.

Merch a nemzeti érzelmű újszülötteknek
Fazekas István

A kifejezetten családbarát programként meghirdetett eseményen árultak „Én is két heteró gyermeke vagyok” feliratú babaruhát, és felléptek a tavaly megalakult Pajtárs gyerekmozgalom tagjai is, akik „védd a hazát” skandálásra meneteltek egy helyben.

Nem lehet elég korán kezdeni
Fazekas István

Turul, Nagy-Magyarország, Kolbászos-hagymás pizza: A Mi Hazánk életérzés
Fazekas István

Toroczkai László szerint a karlendítés mindenkinek szíve-joga
Fazekas István

Toroczkai László beszédében megemlítette Magyar Péter növekvő népszerűségét, ami szerinte a Fidesz rothadását mutatja, és figyelmeztetett, hogy aki a Tisza Párt EP listavezetőjére szavaz, az a Facebook cenzúrához járul hozzá (Dávid Dóra ugyanis a Metának dolgozik). A 444 beszámolója szerint nem maradt el a megszokott rasszista vonal sem, külföldi ételfutároktól kezdve, a bevándorlókon át, egészen a cigány emberek népesedési mutatóival bezárólag olyan üzenetet közvetített a pártelnök, ami egészen addig vezetett, hogy bizonyos vidéki városokban már szerinte nem látni magyar embert az utcán. A német szélsőjobbos AfD pártot pedig sajnálni kell, mert lejárató kampány zajlik ellenük.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



2 Comments

  1. Névtelen
    2024.05.02. 07:20

    torockai takarodj, vidd pakusza haverod

    3
    3
  2. Névtelen
    2024.05.02. 07:35

    https://uploads.disquscdn.com/images/b4760aa6dc11df6732fbb25474a69a999641da7da0dcf2e9747846f3a9f62df9.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük