Nemsokára a miskolciak is élvezhetik a Magyar Posta nonstop szolgáltatásait

. Az eddig megszokottakon túl, különlegességekkel is bővítik a kínálatot. Az első ilyen létesítményt Nyíregyházán adták át. A legutóbb márciusban nyitottak új postát a borsodi megyeszékhelyen.

Csekkek befizetése iCsekk applikáció QR-kódjainak segítségével, postafiók bérlése és a letéti küldemények kézbesítése, csomagoláshoz használatos eszközök és postakész borítékok automatából történő vásárlásának lehetősége, csomag- és a bankautomaták használata. Ilyen új szolgáltatásokat kínálhat majd a miskolci éjjel-nappali posta is.

Nemcsak egy posta. Multifunkciós nonstop szolgáltatások? Forrás: Borsod24

Sőt, részben okmányirodai funkciókat is be fog tölteni, hiszen egy speciális ügyintézési automatán keresztül akár a jogosítványt is pótolhatjuk, személyi igazolvány változását és lakcímet jelenhetünk be, igényelhetünk hatósági erkölcsi bizonyítványt és további hivatalos okmányokat is intézhetünk.

A Portfolio már tavaly beszámolt a nonstop bankfiókok, posták jövőbeni megjelenéséről. Értesülésük alapján a hazai fejlesztésű, univerzális ügyfélkiszolgáló pontok, akár emberi közreműködés nélkül is átvehetnek postai, államigazgatási, banki, közüzemi ügyintéző funkciókat. Az egész lelke egy érintőképernyős, bankkártya terminállal és dokumentumolvasóval ellátott szerkezet, ami a magyar tulajdonú FaceKom vállalat fejlesztése. A Posta most bevezetett szolgáltatásai meglepően hasonlítanak hozzá.