Koncz Zsófia lényegében azt válaszolta, hogy nyuszika, **szd meg a porszívódat

Feltettek neki egy normális kérdést, mire az államtitkár lényegében azt válaszolta, hogy nyuszika, **szd meg a porszívódat

POLITIKA

április 17., 11:33

Március 25-én mindez előzetes jelzés nélkül leállt a Paksi Atomerőmű 1-es blokkja, ami pár hónappal előtte esett át a nagyjavításon és tankoláson, így elvileg másfél évig működnie kellett volna. Az eseményről a Szabad Európa két nappal későbbi számolt be egy szakkifejezésektől hemzsegő, minden szempontból technokrata cikkben. Tóth Bertalan MSZP-s parlamenti képviselő egy nappal később írásbeli választ igénylő kérdést nyújtott be a témában az illetékes miniszterhez. Az itt gyorsan elolvasható kérdés tömör volt, tárgyszerű és üdítően mentes a parlamentben amúgy megszokott felesleges köröktől. A kérdés szövege pont olyan száraz volt, mint a címe:https://444.hu/2024/04/17/feltettek-neki-egy-normalis-kerdest-mire-az-allamtitkar-lenyegeben-azt-valaszolta-hogy-nyuszika-szd-meg-a-porszivodat

Nyuszika, róka és a porszívó

Nyuszika porszívózni szeretne, de nincs porszívója, ezért elindul a rókához, hogy kölcsön kérje a porszívóját.

Megy mendegél és útközben ezen morfondírozik: Nem is biztos, hogy a róka ideadja a porszívóját, végül is miért segítene, nincs rá semmi oka!?

Majd később: Néha a róka is olyan szemét szokott lenni, piszkálódik, kötekszik, lehet, hogy nem is adja ide a porszívóját!

Majd egészen behergeli magát: A róka egy genyó állat, a fene egye meg, úgysem fogja ideadni a porszívóját!

Megérkezik a rókához, becsönget, mire a róka kedves mosollyal kinyitja az ajtót. A nyuszikának ekkorra már lila a feje és minden kérdezés nélkül beszól:
– Tudod mit róka? Bazd meg a porszívódat!