Talpra Magyarok. Már lehet jelentkezni!

Már lehet jelentkezni

Kedves Barátunk!

Köszöntünk a Talpra Magyarok Közösségében! Az elmúlt időszakban közel százezer megkeresés érkezett hozzánk. Köszönjük szépen a türelmed, nem könnyű, de örömteli feladatunk a levelek feldolgozása.

Nagyon örülünk annak, hogy együtt dolgozhatunk egy jobb jövő érdekében, és tégláról téglára közösen építhetjük az ország jövőjét!

Azzal, hogy jelentkeztél, már megtetted az első lépést. Köszönjük, hogy a cselekvés mellett döntöttél!

Mi mindannyian egy célért dolgozunk! Hiszünk a magyarok erejében. Tudjuk, hogy csak egy elégedett és támogató közösségben tudnak az egyének fejlődni.

 

Politikai együttműködés

Megtiszteltél minket azzal, hogy itt vagy, köszönjük a jelentkezésed! Nyitottan fogadjuk a javaslatod, hogy milyen témában képzeled el a közös munkát. Mik lehetnek azok a pontok, ahol találkozhatnak a nézeteink és a terveink? Kérlek a további együttműködés keretében adj meg további információkat magadról, röviden írd meg nekünk a javaslatod. Haladó szellemű gondolkodásra van szükségünk, de még nagyobb szükségünk van a tettekre és az eredményekre. Kérlek az alábbi űrlapot töltsd ki.

 

Köszönjük szépen a leveled! Különösen azt az energiát, támogatást, amit az elmúlt időszakban tapasztaltunk! Ez nagyon sokat jelent számunkra! Ez az, ami éltet minket. Ti vagytok azok, akik miatt nap mint nap kiállunk, és küzdünk egy jobb Magyarországért!

Te is kellesz a változáshoz! Talpon a magyar, munkára fel!

#TALPRAMAGYAROK!#NEM FÉLÜNK!

Legyél a változás Egyesület, 1026 Budapest, Kelemen László u.2.
www.talpramagyarok.hu