Kern András most az V. kerületben parkolt szabálytalanul
SZAJKI BÁLINT / 24.HU
Azt nem tudni, meddig állt ott az autó.

A 444 írt arról, hogy Kern András ismét szabálytalanul parkolt a fővárosban. Mint írják, az V. kerületi Balassi Bálint utcában állt meg a járdán, míg az ott lévő boltba beugrott.

Az olvasói fotóhoz azt fűzte a készítő: „Kern András tegnap beugrott a Culinarisba. Kicsit messzebb volt pár szabályos hely is, de a név kötelez.”

Mint ismeretes, Kernt az utóbbi időben több alkalommal kapták tilosban parkoláson a Margit körút sarkán, a járdán, egy pékség előtt. A színművész tavaly szeptemberben úgy nyilatkozott, szerinte nagyon kellene oda egy pakoló, mert tapasztalatai szerint egyszerűen lehetetlenség megállni a környéken, főleg ha valaki siet. Az ügyben a kerület polgármestere, Őrsi Gergely is többször felszólalt már korábban, ő arról tájékoztatott, hogy parkolóhelyek kiépítése továbbra sincs tervben a térségben, hiszen az ottani terület a gyalogosközlekedést szolgálja.

Októberben a színész ismét tilosban parkolt, ezt követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabálysértési eljárás indított ellene.

Novemberben készült interjúnkban kérdeztük a színészt a parkolási szokásairól, akkor úgy felelt:

Megkaptam a büntetésemet, befizettem.