Ha jól értjük, Deutsch Tamás vitázna Magyar Péterrel, aki viszont „drogos, közpénzfaló bohócnak” tartja őt

„Május 3-án ér véget az európai parlamenti választásokon induló pártok listaállítása. Ezután minden háborúpárti és dollárbaloldali listavezetővel kész vagyok vitázni. Diktafonnal és nadrágszíjjal is lehet jönni. Ennyi.”

Ezt írta ki Facebook-oldalára Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listájának vezetője. A diktafonos, nadrágszíjas utalás Magyar Péterre vonatkozik és az is valószínű, hogy Deutsch arra reagált ezzel a poszttal, hogy Magyar vasárnap hármas vitára hívta ki Orbánt és Gyurcsányt.

A kommentek közt Magyar nagyon hamar válaszolt is a veterán EP-képvisleőnek. „A drogos, közpénzfaló bohócokat se Budapesten se Brüsszelben nem veszik komolyan. Ezért aztán sem beszélgetni sem vitatkozni nem érdemes velük. Ennyi” – írta.

Magyar Péter támogatókkal és dobozos sörrel a Kossuth téren.
photo_camera Magyar Péter támogatókkal és dobozos sörrel a Kossuth téren. Fotó: Bankó Gábor/444

Magyar korábban azt mondta, azért szeretne vitázni a két pártvezetővel, „hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő”. Még aznap kiderült, hogy a DK Gyurcsány helyett Dobrev Klárát küldené Magyar Péter vitájára, azzal az érveléssel, hogy EP-választás közeleg, a listavezető dukál egy ilyenre. Úgy tűnik, a Fidesznek is hasonló az érvelése.