Az ISZOMM támogatja Magyar Péter legfőbb törekvését

Támogatjuk Magyar Péter legfőbb törekvését

Magyarország közösségi pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom a hazai pártok közül elsőként üdvözli Magyar Péter legfőbb kezdeményezését, a magyar intézményi rendszer megtisztításának szándékát, sőt, ezt kiterjesztettebben is értelmezi. 

Az ISZOMM szintén szükségesnek tartja a NER bűnszövetkezeti kiépítéséért, működtetéséért, illetve az ország lerablásáért felelős személyek eltávolítását a hatalomból, továbbá elszámoltatásukat és kellő megbüntetésüket, beleértve lopott vagyonuk arányos elkobzását. Az igazságosság jegyében ez természetesen Magyar Péterre is vonatkozik.

Az ISZOMM az intézményi megtisztulás során köszöntet mond Magyar Péternek, aki személyes példájával arra is rávilágított, hogy Magyarországon pártok, illetve politikai szervezetek piaci alapon vásárolhatók, valamint hogy jelentősebb választási eredmények kizárólag jogtechnikai és pénzügyi alapokon érhetők el. 

Az ISZOMM a következőkben azt szorgalmazza, hogy még a júniusi választások előtt minden jelölő szervezet (párt) adjon számot a milliárdos költéseik valós forrásairól, s ebben járjon elől Magyar Péter, s tegye világossá, hogy a káprázatos felvonulásait mekkora összegekkel, és konkrétan kiknek a pénzügyi támogatásából hozta tető alá?

Az ISZOMM egyúttal örömét fejezi ki, amennyiben a mostani folyamatok elvezetnek oda, hogy a valós támogatottsággal nem rendelkező, de parlamenti milliárdokból bohóckodó pártok a helyükre, azaz partvonalon kívülre kerülnek, ezáltal talán megtisztítva a médiateret is a semmit mondásuk szajkózásától.

Az ISZOMM fontosnak tartja, hogy a Fidesz és a NER naplopói közül minél többen árulják el eddigi gazdáikat, hiszen ez a kulcsa a kormányoldali és ellenzéki változásoknak. A Párt azonban leszögezi, hogy a fenti, rövid távon várható eredmények csak az út elejét karcolgatják, hiszen a tényleges cél a méltányos munkabérek, valamint magas minőségű, kiterjedt társadalmi szolgáltatások széleskörű biztosítása. 

https://igenszolidaritas.hu/tamogatjuk-magyar-peter-legfobb-torekveset

Szanyi Tibor

elnök