Skip to content

Pottyondy Magyar Péterről: „Szegény Orbán Viktor elől eltitkoltak egy ekkora tehetséget”

Pottyondy Magyar Péterről: „Szegény Orbán Viktor elől eltitkoltak egy ekkora tehetséget”

A youtuber szerint a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel egy vádbeszéd a magyar kormány ellen.

Novák Katalin kegyelmi botránya
Még a kormánypártok soraiban is komoly felzúdulást keltett, hogy Novák Katalin köztársasági elnök megkegyelmezett a bicskei gyermekotthonban történt pedofil ügy egyik érintettjének, K. Endrének. A botrányba Novák Katalin, valamint Varga Judit igazságügyi miniszter is belebukott. Az ügy legfrissebb fejleményeit cikksorozatunkban követhetik.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

„Az Igazságügyi Minisztérium portásától Varga Judit körmösén keresztül a balatonhenyei asszonykórusig százszámra készülnek beszámolók arról, hogy Magyar Péter pszichopata és szociopata, bántalmazó és megrögzött hazudozó, féltékeny és agresszív, a vidékieket lenéző, gigerli önimádó elmebeteg, sértett és végtelenül hataloméhes ember, narcisztikus manipulátor” – mondja legújabb videójában Pottyondy Edina, aki el tudja képzelni, hogy kivételesen nem hazudnak, „hiszen a fideszes elit nagyjából ilyen arcokból áll” és „ezzel a személyiséggel teljesen logikus, hogy állami céget bíztak rá”.

Ami nem stimmel, az az, hogy ha Magyar valóban egy ilyen hétpróbás szarember, akkor hogy nem lett tagja a kormánynak, hogy nem kapta meg az egészségügyi államtitkárságot, vagy a közoktatást

– teszi fel a kérdést, megjegyezve, hogy „szegény Orbán Viktor elől eltitkoltak egy ekkora tehetséget”.

Reagált Kocsis Máté szavaira is, aki szerint Magyar bosszút akar állni, mert elhagyta a felesége és elvesztette a Varga Judit által szerzett munkahelyeit. Pottyondy szerint érdekes, hogy amikor Kocsis feleségén kérték számon, hogy hogyan került egy állami projektcég igazgatótanácsába, akkor a Fidesz frakcióvezetője kikérte magának a feltételezést, hogy a felesége politikai alapon kapta volna „a havi félmillió zsebpénzt”.

A youtuber a Magyar Péter által készített hangfelvételre is kitért, ami megfogalmazása szerint általánosságban a „szótári definíciója lenne a válási bosszúpornónak”, de ebben az esetben inkább az a kérdés, hogy

normális dolog-e felvételt készíteni, miközben otthon beszélgetsz a pároddal, aki Rogán Antallal intézteti a válását, aki el akarja tőled venni a gyerekeidet, akiről tudod, hogy rendőrségi jelentéseket, ügyészségi dokumentumokat hamisít, aki aktív résztvevője a Pegazus-botránynak, bűnözök szabadon engedésének?

Pottyondy elismeri, neki is „megremegne az ujjacskája a Rec gomb fölött”, bár nem az erkölcsi fenntartások, hanem a félelem miatt. Kitért Völner Pálra is, aki „nem a végrehajtó maffia feje, hanem Rogán Antal embere” és szerinte „annyira ostoba”, hogy miután szóltak neki Rogánék, azután sem állt le.

A youtuber szerint „tök mindegy, mennyire jó férj, meg jó barát Magyar, mennyire bántalmazó vagy bántalmazott, fideszes vagy ellenzéki, a hangfelvétel, amit nyilvánosságra hozott, egy vádbeszéd a magyar kormány ellen”. Pottyondy úgy látja, hogy ami Magyar Péternél egy lehetőség – nevezetesen, hogy rossz ember lenne –, az Rogán Antalnál, Varga Juditnál, Polt Péternél és Orbán Viktornál tény.

Ők asszisztáltak a kegyelmi és a végrehajtó maffiához, ők azok, akik a közéletet telebuzizták, telepedofilozták, teleasszonyverőzték, telehazárulózták, ők hozzák ki az állatot a tömegből. Na, hogy ha valaki, akkor ők biztosan bántalmazók

– vélekedett Pottyondy, aki szerint a magyar állam egy szörny.

A keddi nap legfőbb eseményeiről itt és itt olvashat, elemzéseinket pedig ide kattintva éri el.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2024.03.27. 11:10

    Edina! A férjednek sem tudsz tanácsokat adni.

    2
    1
  2. Névtelen
    2024.03.27. 11:30

    ennek a pottyantós bolsevik téveszmésnek is a zárt osztályon lenne a helye a gyapjas narkós volt élettársa mellett. bár mondjuk a ner hasznos hülyéi, mert belőlük élnek. lóbelt is azt hiszi, hogy majd petikénél lehet valami. :DDD

    2
    1
  3. Névtelen
    2024.03.27. 11:35

    ‘Lónak a pömpölője ez eddig
    – reagált Stumpf András publicista első indulatból a történésekre.

    Majd mint aki hirtelen kijózanodott, revideálta korábbi nézőpontját, és már úgy gondolta, mégsem egészen az említett „lópömpölőről” van szó. Mint fogalmazott: „Kicsit elhamarkodtam az ítéletalkotást. Miért? Mert ha valaki azt mondja be, hogy az igazságügyi miniszer maffiának nevezte a kormányt, amelyből nem lehet kijönni, aztán ehhez hasonló sincs a felvételen, akkor az bizony lófüttynek tűnik első hallásra. Ha ráadásul a maffiás állítással éppen ellentétes értelmű kijelentés hangzik el a miniszteri szájból, még kisebbnek látszik a lópikula. Márpedig Varga Judit azt mondja rajta, hogy Polt nem ura az ügyészségnek sem, az tehát mindenféle beavatkozási kísérletek ellenére is normálisan működik.”

  4. Névtelen
    2024.03.27. 11:44

    Hogyne, hogyne …Edina. Miért is jöttél el a Momentumból?
    Ismerjük , vádlottból vádló lett ; Georgi Dimitrov

    „A Reichstag felgyújtása (németül: Reichstagsbrand) a német parlament épületét pusztította el 1933. február 27-én. A gyújtogatást egy magányos holland kommunista, Marinus van der Lubbe követte el, aki semmilyen párttal nem állt kapcsolatban, ám igencsak bántotta a munkásosztály helyzete, így az épület felgyújtásával kívánt tiltakozni, és ellenállásra serkenteni a munkásokat. A férfi láthatólag zavart volt, amikor rátaláltak, és félmeztelenül mozgott a Reichstagban. A tűz nagyon gyorsan terjedt szét az ülésteremben, magas lángcsóvát hagyva. A tüzet megfékezni lehetetlen volt, a gyönyörű épület teljesen kiégett.”

    2
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük