Skip to content

Elektromodulator dva. Pacemakert kapott Arnold Schwarzenegger

Elektromodulator dva.  Pacemakert kapott Arnold Schwarzenegger

„Egy kicsit gép lettem” – fogalmazott műtétje után az egykori Terminátor.

Arnold Schwarzenegger az Arnold’s Pump Club című podcastjában árulta el, hogy pár napja pacemakert kapott – írja a New York Post.

„Múlt hétfőn volt egy műtétem, amely után »egy kicsit gép lettem« – mondta a 76 éves színész, a Terminátor-filmek főszereplője, Kalifornia egykori kormányzója, hozzátéve, hogy számára furcsa erről beszélni, ugyanis Ausztriában nevelkedett, „ahol soha senki nem beszél orvosi kérdésekről”.

Schwarzenegger elmondta, atrioventricularis blokkal – vagyis a szív ingerületvezető rendszerének, a pitvarok és kamrák közötti összeköttetést biztosító szakaszának károsodásával – a szívében született, és korábban már három szívműtétje is volt. A pacemakerre azért volt szükség, mert egy korábbi műtét hege miatt a szívritmusa szabálytalan volt.

Ahoj, poplacsek! – valóban mondta-e a szlovák Terminátor?

A legenda szerint a Terminátor 2 Elektromodulator dva címmel futott a szlovák mozikban, és a Hasta la vista ottani megfelelője az Ahoj, Poplacsek volt. A szlovákok azonban nem is ismerik poplaček szót.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2024.03.27. 11:10

    Akkor nemcsak a papa miatt érzékenyítették, választották ki. Itt gondot jelent az is, ha a világmindenség főszereplője lyukas szívvel születik, bosszút álltak mindenért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük