Bayer Oroszország nem fogja Megtámadni Ukrajnát, ezt egy Hülye is Tudja Zsolt: Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk

Bayer Magyar Péterről: Tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével

„Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire” – írja Bayer Zsolt a „műanyag szörnyeteg” Magyar Péterről a Magyar Nemzetben.

A kedden közzétett hangfelvételt hallva Bayer szerint „még a legelfogultabb kormánygyűlölőnek is nyilvánvaló, hogy az egész szituációval nem stimmel valami”.„Az igazi nárcisztikus pszichopatákra jellemző módon manipulálja az egész beszélgetést, a kérdéseknek álcázott állításokat adja a másik szájába, s mindent úgy irányít, hogy elhangozzék az, amit ő akar. Már a kezdet is árulkodó, mivel az események ismeretében nyilvánvaló, hogy ez a gazember kimegy, élesíti a hangrögzítő eszközét, s ezt követően ártatlanságot színlelve tér vissza egy témára, célzott és irányított „kérdéseivel.”Bayer hosszan idézi Varga Judit keddi Facebook-posztját, majd megállapítja:

„Nyilvánvaló, hogy Varga Judit minden állítását bizonyítani tudja, miképpen az is nyilvánvaló, hogy volt férje, a nárcisztikus, pszichopata gazember viszont nem. És igen, nyilvánvaló, hogy aki olyasmire képes, mint ez az alak a volt feleségével és a gyerekeivel, az bármire képes. Normális ember az ilyentől undorral elfordul.”