Négy év után leírhatjuk egy közpénz milliárdokkal megtámogatott, amúgy a világpiacon is sikeresen terjeszkedő cég tulajdonosainak nevét
Amilyen irányba a sajtóról való közgondolkodás halad, nem is olyan kis dolog, amit a Forbes kiadója elért a bíróságon. Négy év után leírhatjuk egy közpénz milliárdokkal megtámogatott, amúgy a világpiacon is sikeresen terjeszkedő cég tulajdonosainak nevét. Kis siker ez nekünk, nagy eredmény a nyilvánosságnak.

Ez itt a Forbes hírlevele, az Espresso. Olvasd, amit mi is olvasunk!

Zsiborás Gergő vezető szerkesztő

Napi címlap

Magyar innovációval diagnosztizálhatják akár 15 évvel is korábban az Alzheimer-kórt
Elsőként Magyarországon válik lehetővé az Alzheimer-kór korai diagnózisa a régióban, miután egy magyar cég és kutatói már a tünetmentesség idején, egy vérvétellel és innovatív magyar fejlesztésű kognitív tesztekkel kimutathatóvá tették a betegséget.
Megosztás Megosztás
Küldés Küldés

1 perces

Paks2: a szerbek újra jelentkeznek. Beszállnának, egyszer már bedobták az ötletet.

Gyengélkedik a pápa, nem olvasta fel a virágvasárnapi homíliát. Helyette rövid csöndet tartott 60 ezer ember előtt a Szent Péter téren.

6-1, 6-1. Marozsán Fábián megverte a világranglista-hetedik Holger Runét. Gyűjti a skalpokat a magyar.

Tragédia. Újabb magyar raliversenyen voltak halálos áldozatok. Egy autó kisodródott, négyen vesztették életüket.

Év elején egy másik fontos perben is nyert a Forbes kiadója, Bige Lászlóval a 2021 februárjában megjelent 50 leggazdagabb magyar listánk kapcsán volt elhúzódó jogvitánk. A per jelentőségéről a Kreatívnak közös interjút is adott a Forbes és a TASZ, a cikk itt olvasható.