Thai masszázsszalonként üzemel a miskolci református egyházközség egyik ingatlana. (EU-támogatásból vásárolták korábban)
GOOGLE STREET VIEW

Elmélyülve tündérek kezei közt, mint egy álomban. Felemelő és spirituális egyszerre. Ahol a lélegzet elakad, mert nem találni szavakat. Csodás. Mesés. Varázslatos. Egy hely, ahol végtelen boldogságot és örömöt érzel, hogy itt vagy.https://24.hu/belfold/2024/03/08/thai-masszazsszalon-miskolc-reformatus-egyhaz-lakas-avas-egyhazkozseg/

A  feltehetően thai származású – hölgy a kérdéseink többségét nem értette, magyarul csak néhány mondatot beszélt.

Az nem ismert, hogy mennyiért vásárolta a lakást az egyházközség, ám a legnagyobb ingatlanportálok adatai alapján egy 87 négyzetméteres lakás óvatos becslések szerint is legalább 50 millió forintba kerül egy viszonylag újépítésű miskolci társasházban.

A korábbi tulajdonos egyébként európai uniós támogatással vásárolta meg az ingatlant.

A Petró Tüzelőanyag Előállító és Kereskedelmi Betéti Társaság 2013-ban 7,2 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott képviseleti iroda kialakítására Miskolcon. A társaság a fenntartási időszak lejárta után értékesítette az ingatlant, ami így 2022-ben került a református egyházközséghez.