Skip to content

Deutsch Tamás felvette az ‘50-es évek stílusát: arra kéri a pártot, csapjon le a Magyarország ellen “áskálódó” ellenzékre

Deutsch Tamás felvette az ‘50-es évek stílusát: arra kéri a pártot, csapjon le a Magyarország ellen “áskálódó” ellenzékre

Deutsch Tamás levelét megírta. A Momentum borította ki annyira a Fidesz EP-listavezetőjét, hogy visszarepült az időben 70 évet.

sokszínűséget a hányáshoz hasonlító fideszes EP-képviselő, máskor szűkszavú és lényegre törő Deutsch “Ennyi“ Tamás szokatlanul hosszú, és stílusában az 1950-es évek legszebb rákosista hagyományait, továbbá a korszak komoly, géppel írt névtelen feljelentéseit idéző levelet írt.

Deutsch, akit Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök Varga Judit helyett jelölt ki nemrég a Fidesz EP-listavezetőjének, március 7-én írt levelet Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezetőnek, aki szintén szeret nosztalgiázni, rendszeresen elvtársaknak szólítja például az ellenzéki képviselőket a Parlamentben.

Deutsch a Momentum EP-képviselőit panaszolta be párttársánál a levélben, de nem elégedett meg azzal, hogy a kormány, a Fidesz és a jobboldali sajtó évek óta, kórusban előadott hazaárulózós szólamait ismételgesse.

Bár azért megtette, és kifakadt azon a szerinte “beismerésen”, hogy a momentumos Hajnal Miklós – semmilyen újdonságot el nem árulva – nemrég arról beszélt, pártja EP-képviselőinek szerepe volt abban, hogy jogállamisági eljárás és kötelezettségszegési eljárás induljon Magyarországgal szemben.

Ezzel Deutsch szerint “a Momentum EP-képviselői esküjüket megszegve és választóikat elárulva Magyarország ellen áskálódtak”. Azon túl, hogy ezzel semmi újat nem árult el ahhoz képest, amit évek óta kiabál a pártja, a három állítás – esküszegés, árulás, áskálódás – egyikét sem magyarázta.

Azt viszont megállapította, hogy a helyzet komoly, és úgy folytatta: “tekintettel az ügy kirívó súlyosságára”. Deutsch nem is titkolta, hogy kampányüzemmódba kapcsolt, mivel megjegyezte, hogy “a közelgő európai parlamenti választásokra való tekintettel is“ veti fel a témát Kocsisnak.

A Fidesz Facebook-oldalán közzétett levél innentől tényleg az ‘50-es éveket idézi, mivel Deutsch azt kéri Kocsistól, hívja össze a Fidesz nevében az Országgyűlés európai ügyek bizottságát “a Momentum EP-képviselőinek Magyarországgal szembeni folyamatos áskálódó tevékenysége megvizsgálására”.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



8 Comments

  1. Névtelen
    2024.03.07. 18:29

    egy igazi euréper liberált láthatunk a képen

  2. névtelen
    2024.03.07. 18:46

    Jellemző az erkölcsi moráljukra. Szégyen az ilyen ember az országnak…

  3. nevem senki
    2024.03.07. 19:40

    csak 1 komolytalan drogos fityiszes senki…nem érdemes ráfigyelni sem.

  4. Névtelen
    2024.03.07. 21:09

    végül is Te is fizethetsz egy félmilliót. Deutsch majd rendez belőle egy jó Tamás napot.

    „jogerős ítélet született abban a személyiségi jogi perben, amit Deutsch Tamás indított Juhász Péterrel szemben. Az ellenzéki politikus korábban a fideszes politikus drogfogyasztásáról tett kijelentéseket.

    A csütörtökön született ítélet Deutsch korábbi fellebbezését fogadta el, eszerint Juhász Péter megsértette Deutsch Tamás személyes méltóságát, jó hírnevét és személyes képmáshoz való jogát.

    Deutsch elmondása szerint próbapernek szánta az ügyet, úgy látja, Juhász Péter „gátlás nélkül”, „hajmeresztő rágalmakkal” támadja politikai ellenfeleit. A fideszes politikus szerint két dolgot lehet ilyenkor tenni: vagy szemet hunyni a vádak fölött, vagy pedig pert indítani. Most az utóbbit választotta, és örül az ítéletnek.”

  5. Névtelen
    2024.03.08. 05:45

    tompika !
    TILTSÁTOK BE A TÖBBI PÁRTOT A DEMOKRÁCIA JEGYÉBEN . . .
    AZ ESZETEK MEG A PARLAMENTI TÖBBSÉGETEK MEGVAN HOZZÁ ÉS VAGYTOK ANNYIRA TAKONYGERINCŰ SZEMETEK, HOGY EZT MEG IS TEGYÉTEK .
    ( A DROG ÉS ALKOHOLTESZTET MINDEN KÉPVISELŐVEL A PARLAMENTBE LÉPÉS ELŐTT EL KELLENE VÉGEZTETNI ! )

  6. Névtelen
    2024.03.08. 07:18

    https://privatbankar.hu/i/3/c/e/f/8/5/f/4/8/1/f/e/9/4/c/1/c/2/e/a/a-legjobb-50-be-bekerult-techcegek-szama-orszagok-szerint-egy-nagy-nulla-a-magyar-teljesitmeny-forras-deloitte_lgc.jpg

  7. Névtelen
    2024.03.08. 08:19

    Minek betiltani? Hol van már a nagy Kuncze és a kis Horn Gyuszika kétharmada a 400 fős parlamentben, ahol Káli szunyókált a Böszme széke előtt.
    A mérhetetlen támogatottságú PÁRBESZÉD párt törvénytisztelő frakcióvezetője is megkeresi a havi 2-3 milliót.

    „Tordai Bence lett a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportjának a vezetője, az eddigi frakcióvezető Szabó Tímea mostantól frakcióvezető-helyettesként folytatja, ahogy Mellár Tamás is — derült ki a parlamenti honlapon most közzétett változtatásokból. Korábban felmerült, hogy Mellár elhagyja a Párbeszéd képviselőcsoportját, maga a képviselő is tett erre utaló kijelentéseket, de a tisztújítás nyomán a frakció helyettes vezetőjeként dolgozik tovább.”

    „Tordai Bence még 2016-ban vásárolt egy parasztházat Budapest egyik legdrágább részén, a II. kerület kertvárosában. 2022-ben jelent meg a hír, hogy a politikus engedély nélkül építette nagyságrendileg 150 millió forint értékű luxusvilláját.

    Karácsony Gergely párttársa megtévesztően parasztházként tüntette fel a vadonatúj épületet, amivel a hatóságokat is félrevezethette. Az építkezéseken használandó e-naplóból kiderült, hogy a régi házat teljesen elbontották és az új háznak géppel ástak vadonatúj alapokat, tehát nem felújítás történt, hanem egy új házat építettek.”

    1
    1
  8. Névtelen
    2024.03.08. 08:58

    https://librarius.hu/2024/03/08/valasz-szorenyi-levente-nyilatkozatara/#google_vignette

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük