Miskolc-Avas.  Örülök, hogy teljesíthetem, Szunyogh László főépítész álmait, és akaratát, határozatát. Ezek mennek

7 év van a 2 google kép közt, olvassátok el amit a hozászolásba tettem, válasz levelet, gratulálok mindenkinek! Rengeteg környékbeli, és borász örül, de ti is sorra kerülhettek azt üzeni Karcsi vajda!

Kék Hajú Imre

Tisztel dr. Tímár Noémi. (főépítész ügyvédje).
Szunyogh László főépítész.
Miskolc Nagy Avas Felső sor 468.
Miskolc Nagy Avas Felső sor 470.
Műemlék jelegű területen lévő történelmi védelem alatt álló, présházak, elbontására köteleznek. A döntésem a következő, a történelmi jelentőségű épületeket, parancsukra, és határozatukra engedelmesen, mint jó állampolgár, lerombolom, elbontom. Önök vállalják a felelősséget ezekért az ingatlanoknak a megsemmisítéséért. Örülök, hogy teljesíthetem, Szunyogh László főépítész álmait, és akaratát, határozatát. Végre, kaptam bontási határozatot, és vissza adhatjuk a természetnek a területet, a romáknak is lesz vécéjük, oda sz…………, hajléktalanok lakhatnak, és szeméttárolónak szeméttemetőnek használhatják a történelmi borospincéket, köszönöm, az intézkedést Szunyogh László főépítész úrnak.
Tudomásul veszem Miskolc településképi szempontból, a roma származású, és cigány módra, viselkedők ellen, semmit nem tettek az elmúlt 5 évben. Rengeteg pinceházat leromboltak, soha nem kaptam ellenük segítséget, megszámlálhatatlan bejelentést tettem, nagyon gyorsan lezárták, mivel a Magyarok ingatlana, betörés és a védett présházak rombolása, fosztogatása, teli hordása szeméttel, és WC-nek használva, minden erősen szennyezett fekáliával, víztározó környékén, az nem ad okot ara hogy tegyenek ellenük valamit, vesztettünk! Szunyogh László főépítész köszönöm, hogy akadályozta a szennyvízcsatorna kiépítését, az ivóvízvezeték megoldását, az áram bővítését, ezen a részen a csapadékvíz elvezetést, az utak javítását, (én, látják biztos, mindenütt előttem le van aszfaltozva, betonozva, nem véletlen, szívesen). Ne felejtsük a kamerák kiépítésének akadályozását. Fiatal egészséges fák kivágását, elpusztítását, 1000 számra. stb.
Nehezményezem, hogy a 467, és a 469 számot mért nem pusztíthatom el a parancsukra, mi ebbe a logika? Kérem, engedjék meg határozatban, ez is az enyém, várom levelüket.
Utóirat: Kedves Szunyogh László főépítész úr, kérem humánus megoldásként, önnek van hatalma, akadályozza meg hogy a romák, Karcsi vajda elköltözzön. Hiányozna, és lakjanak ott a koszba, fertőbe a város közepén, gyermekeikkel, addig még vannak érintetlen pinceházak ezen a műemlék jelegű területen, a választások után beszélünk, hogy lehetne jobban lepusztítani Miskolcot, élhetetlenné tenni, ahogy eddig is csinálta, várom ötleteit.
Tisztelettel: tulajdonos