Troll tipusok. A mikropénisztől a szexbalesetig

A radikális

Minden bűncselekményről szóló hírnél sortüzet / kasztrálást és más, egészen meglepően szadista kínzási módokat javasol kiszabni az elkövetőre. Hasonló megoldásokat vet fel az általa nem igazán kedvelt közéleti szereplőről szóló cikkek kommentszekciójában.

A relativizáló nosztalgiakirály

A fiatalságuk vélt vagy valós, de kizárólag pozitív emlékeiből táplálkozók minden poszt alatt el tudják sütni, hogy mi az, ami bezzeg annak idején jobb volt. Amikor még volt sorkatonaság, akkor még igazi férfiak voltak a férfiak! A mi időnkben még nem volt kézfertőtlenítő, mégsem lettünk betegek, mert nem nyomkodtuk a kütyüket. Ugyan minden nap megpofoztak minket a tanáraink és a szüleink, mégis EMBER lett belőlünk.

A magabiztos

A posztban megosztott tartalmat nem kattintja le, így nem tudja, mi van a cikkben / videóban, mégis határozott véleménye van annak tartalmával kapcsolatban. És hiányol is belőle ezt-azt.

A képekkel kommunikáló

Haláleset? Örömhír? Szinte mindegy – integető kutyussal, BRAVO (esetleg COOL) felirattal, gifekkel és stickerekkel reagál mindenre.

A bulvárgyűlölő

Nem követi a bulvárhíreket, így nincs képben a celebekkel. És ennek minden bulvárhíres poszt alatt hangot is ad, a főszereplőre vonatkozó alábbi kérdőmondattal: „Ez ki?”

A receptes

Az olyan hírek alá, amik egyáltalán nem érdeklik, bemásolja egy random étel receptjét. Vagy leírja, hogy mit reggelizett ma – a humorosnak szánt fordulattal utalva arra, mennyire nem jelentős, nem közérdekű maga a hír sem.

Nagy segítség ez a magyar családoknak

Az ember, aki mindent ezzel a mondattal kommentál.

A vicces tagelő

Minden kínos hírnél (a mikropénisztől a szexbalesetig) viccből betageli valamelyik barátját, utalva arra, hogy ez őt bizonyára érinti.