Skip to content

Magyar Péter megírta, milyennek képzelné azt az „új erőt”, amivel újjáépítené Magyarországot

Magyar Péter megírta, milyennek képzelné azt az „új erőt”, amivel újjáépítené Magyarországot

„Itt az idő, hogy elkezdjünk dolgozni közösen a hazánkért, a gyermekeinkért, az unokáinkért és a jövőnkért” – írja.

Novák Katalin kegyelmi botránya
Még a kormánypártok soraiban is komoly felzúdulást keltett, hogy Novák Katalin köztársasági elnök megkegyelmezett a bicskei gyermekotthonban történt pedofil ügy egyik érintettjének, K. Endrének. A botrányba Novák Katalin, valamint Varga Judit igazságügyi miniszter is belebukott. Az ügy legfrissebb fejleményeit cikksorozatunkban követhetik.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN
Magyar Péter néhány nappal ezelőtt ismerte el, hogy valóban egy új párt létrehozásán munkálkodik. Kedd reggeli interjújában a Diákhitel Központ korábbi igazgatója azt mondta a Telexnek, több ellenzéki párt is kereste az elmúlt hetekben. A Momentum, az LMP, az MSZP és a Párbeszéd és a DK ezt tagadta, a Mi Hazánk azonban megerősítette, hogy felvették Magyarral a kapcsolatot. „Már az első pillanatban történt egy kísérlet a kapcsolatfelvételre, és örülnénk, ha sikerülne is a kapcsolatfelvétel. Rajtunk nem múlik” – írták.Magyar most arról posztolt a Facebookon, hogy milyennek képzeli el az új pártot.

Itt az idő, hogy mindenféle ideológiától, kompromittálódott kormányzati és ellenzéki politikustól mentesen létrehozzunk egy új erőt, amit nem lehet megkerülni, megvásárolni, megfélemlíteni

– fogalmazott Magyar.

„Nincs hova hátrálnunk. Építsünk együtt a semmiből egy új, más világot. Építsük újra Magyarországot!” – tette hozzá.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



4 Comments

  1. Névtelen
    2024.02.29. 19:41

    Furcsa lesz, megbüntetése nélkül a politikai és a világkönyvtár szereplőinek,amik még mindig áldoznak. Hogy akarják lezárni a megváltási tervüket, hogy gyalázatból és vérból nemesednek emberré világ-Magyarország létrehozásával? Gondoltam, hogy ez jár Magyar fejében, hiszen büntetlenül hosszabbíthatnak pártokkal, mint ahogyan teszik ezt keresztényként és liberálisként 66 éve szocializmust hazudva a Hunnia börtön Kádár Jánosával, Hofival együtt, amelyik tudta, hogy még a betegségeik végett is támadnak.

  2. Névtelen
    2024.02.29. 20:45

    HAJRÁ-ÉLJENEK-NYERJENEK A FIDESZ-KDNP ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐ JELÖLTJEI !!! 😄😄😄🇭🇺🇭🇺🇭🇺
    MEGKÉREK MINDENKIT AKI CSAK TUDJA OSSZA EZT MEG,HOGY MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUTHASSON !!!🇭🇺🇭🇺🇭🇺👍👍👍✌️✌️✌️

    1
    3
    • Névtelen
      2024.03.01. 08:13

      Szeretni bolondulásig… másképp nem is érdemes!
      Még ha cigány is …..

  3. Névtelen
    2024.02.29. 22:11

    „újjáépítené” ??????

    most hol tartasz?

    a rombolásnál?

    kivel tartasz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük