Veres még mindig jobb, mint a HE-DO Kft. által pé Xxés B. Tibor által szoborba faragott Toca. A nap
Veres semmilyen várost nem rombolt le, egy polgármester munkájában mindig lehet hibát találni, és mindig, mindenkor találnak is, én már csak tudom, ismertem Rózsa Kálmán tanácselnöki tevékenységét is. Sokkal inkább kérdés, hogy a számtalan krízis helyzet megoldódott, vagy nem, sérültek-e ezzel kapcsolatban a városi polgárok érdekei?
Sérültek-e akkor, amikor több éve az állam nagyhatalmú vezetője, O. V. veszélyhelyzeti kormányzást csinál, rendeleti úton szabályoz bármit, és mindent felzabál, ami az útjába kerül… A finanszírozhatatlanná vált Modern Városok Program az államháztartás likviditási problémái miatt befagyasztásra került, így eddig csak két csodálatos műalkotás előnyeit élvezhetjük: az Y-híd és az Ellipsum betonfaló beruházásait. Persze az építőiparnak szárnyakat kellett adni, a HE-DO Kft. és PEKA BAU 2000 Kft. már bizonyított, az ÉPKAR Zrt. és a többi alvállalkozó pedig most takargatja el a Diósgyőri vár falaira kiteregetett szennyest. A kommentálók úgy tesznek, mintha a Kriza-féle káderpolitika nyomát csak úgy ukk-mukk-fukk fel lehetett volna számolni, vagy ha megnézzük az polgármesteri székre aspirálók táborát, ott csupa zseniális jelölt volna… de tekerjünk egyet a „potméteren” és vegyük szemügyre az ogy. képviselőinket, nézzük meg az Ő hozzáadott értéküket! A parlamentben sorra megszavazták azokat a rendeleteket, mellyel az önkormányzatok működési finanszírozását csorbította. A 133 igaz hazafiból a mi kettőnk teljesítménye csak abban merült ki, hogy a rendeleti kormányzás Miskolc városát is érintő előterjesztéseit megszavazták. Ergo, vegyétek ki a fejeteket a homokból, próbáljátok meg reálisan megítélni a helyzetet. A jövő szempontjából Veres még mindig jobb, mint a HE-DO Kft. által pé
Xxés B. Tibor által szoborba faragott Toca, aki máris bábként viselkedik! Felkészül a rendőrt rugdosó, a mentőst gyalázó, K. Zsolt.